Anker Soundcore Life Q10i alınır mı?

O modelleri açıkcası pek araştırma fırsatı bulamadım, QCY H4 modelini çok defa duydum ama ben Q10i'den yana kullandım ve onu aldım. Bilgisayarda kullanırken oluşan bu dip sesi biraz can sıkıcı oluyor, herkeste olan bir durum mu yoksa bize mi denk geldi ondan pek emin değilim.
Kablosuz kullanırken herkes yaşıyor dip ses sorununu. Bazı arkadaşlar kablolu kullanıp çözmüşler fakat kulaklığın amacı zaten kablosuz kullanmak. Hayırlı olsun bu arada, güzel günlerde kullanın.

O modelleri açıkçası pek araştırma fırsatı bulamadım, QCY H4 modelini çok defa duydum ama ben Q10I'den yana kullandım ve onu aldım. Bilgisayarda kullanırken oluşan bu dip sesi biraz can sıkıcı oluyor, herkeste olan bir durum mu yoksa bize mi denk geldi ondan pek emin değilim.

Telefonda bende pek denk gelmedim. PC de dediğiniz gibi nadiren oluyor ama ben Bluetooth 2.0 adaptör kullanmama bağlıyordum. Çok kafama takmıyorum şahsen.

Kablosuz kullanırken herkes yaşıyor dip ses sorununu. Bazı arkadaşlar kablolu kullanıp çözmüşler fakat kulaklığın amacı zaten kablosuz kullanmak. Hayırlı olsun bu arada, güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim. Bu tarz şeyleri biraz kafaya takan biriyim, ondan dolayı biraz hoşuma gitmedi. Onun haricinde bir hayli iyi, görünüş kalite olsun ama bunun için neler yapabileceğiz bakalım. Tekrar sağ olun.

Telefonda ben de pek denk gelmedim. PC'de dediğiniz gibi nadiren oluyor ama ben Bluetooth 2.0 adaptör kullanmama bağlıyordum. Çok kafama takmıyorum şahsen.
Anladım, sanırım telefonda da denk gelmeye başladım bu dip sorununa. Bu sese alışmam gerekecek sanırım ya da iade edeceğim öyle görünüyor.

Teşekkür ederim. Bu tarz şeyleri biraz kafaya takan biriyim, ondan dolayı biraz hoşuma gitmedi. Onun haricinde bir hayli iyi, görünüş kalite olsun ama bunun için neler yapabileceğiz bakalım. Tekrar sağ olun.

Anladım, sanırım telefonda da denk gelmeye başladım bu dip sorununa. Bu sese alışmam gerekecek sanırım ya da iade edeceğim öyle görünüyor.

Birkaç gün sonra son durumu bilgilendirirsiniz, merak ettim.

Hocam kulaklığın son durumu nedir? Güncel fiyatı 1800TL sizce değer mi?

Aktif olarak PC de kullanıyorum. Günde 5-6 saat kullanıyordum son dönemde 8-9 saate çıktı bu süre. Haftada 2 defa tam şarj yeterli oluyor bana. Uzun süre kullanımdan ve terden sebep kulaklık pedleri soyuldu sol ped patladı şimdi ona yeni ped alacağım başka bir sorun yok çok memnunum

Garantiye yazınca yeni ped veriyorlarmış, onu deneyebilirsiniz.

Yazdım geri dönüş alamadım. Numaralarını arayıp sorayım bugün.

Yazdım geri dönüş alamadım. Numaralarını arayıp sorayım bugün.

Bir çift yeni kulaklık pedi yolluyorlar, çok ilgili davrandılar.

Garantiye yazınca yeni ped veriyorlarmış, onu deneyebilirsiniz.

Pedler geldi, kulaklığın üstünde gelenler biraz daha etliydi ama gelenlerde gayet rahat

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı