Anker Soundcore Life Q35 alınır mı?

BerkerS

Decapat
Katılım
27 Nisan 2022
Mesajlar
504
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Anker Soundcore Life Q35 alınır mı? Yoksa 3.200₺ bütçe ile daha iyi model bulabilir miyim?
 
Dostum temmuz ayının ortalarında, Hepsiburada üzerinden aldım kulaklığı. 3000 TL idi. Hepsiburada üzerinden almanı öneririm. Kulaklığa gelecek olursam, içeriğindeki kablosu ile Hi-Fi kalitesine ulaşabilirsin. Bunu da Tidal ile denedim ve farkı anlayabiliyorum. Bunun Bluetooth ile farkı ise, kablosuz olarak kullanıldığında içindeki LDAC codec aktif oluyor. Tamam bu codec gerçekten en iyi Codec olabilir fakat yine de kayıplar yaşanıyor maalesef. Sadece bass oranı biraz yüksek kablosuz kullanıldığında. O da mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Deezer, Qobuz veya Tidal ile kalitesini tamamen hissedersin. Haftada bir defa veya iki haftada bir defa şarja taktığımda yeterli oluyor. Kulaklığı gerçekten çok beğeniyorum. Bundan dolayı bunu yazma gereksiniminde bulundum. Bir sorun olur ise ve bilmek istediğin bir şey olur ise sormaktan çekinme dostum.
 
Son düzenleme:
Q30 modelini inceliyordum, insanlar cidden hayran kalacak şekilde beğenmişti. Q35'in de kötü olacağını sanmıyorum.
Q10 modelini yıllarca kullandım zaten belli bir kalitede olacağını tahmin edebiliyorum ama fiyat noktasında emin olamadım.
 
Q30'da maalesef AAC codec bulunuyor. Serinin içinde Q35 ve Q45 Space modelinde LDAC codec bulunmakta. Tabii ki gerçekten aşırı bir müzik sevdanız yok ise farkı anlayamamanız da olasıdır.
 
Dostum Temmuz ayının ortalarında, Hepsiburada üzerinden aldım kulaklığı. 3000 TL idi. Hepsiburada üzerinden almanı öneririm. Kulaklığa gelecek olursam, içeriğindeki kablosu ile Hi-Fi kalitesine ulaşabilirsin. Bunu da Tidal ile denedim ve farkı anlayabiliyorum. Bunun Bluetooth ile farkı ise, kablosuz olarak kullanıldığında içindeki LDAC codec aktif oluyor. Tamam bu codec gerçekten en iyi Codec olabilir fakat yine de kayıplar yaşanıyor maalesef. Sadece bass oranı biraz yüksek kablosuz kullanıldığında. O da mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Deezer, Qobuz veya Tidal ile kalitesini tamamen hissedersin. Haftada bir defa veya iki haftada bir defa şarja taktığımda yeterli oluyor. Kulaklığı gerçekten çok beğeniyorum. Bundan dolayı bunu yazma gereksiniminde bulundum. Bir sorun olur ise ve bilmek istediğin bir şey olur ise sormaktan çekinme dostum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim sipariş için Hepsiburada ve Amazon seçenekleri var açıkcası Amazon.com.tr daha ağır basıyor. Bunun dışında sanki kablosuz Hi-Fi da var diye yazıyordu özelliklerinde hocam onu deneyimlediniz mi? Eski bir Q10 kullanıcısıyım bu arada.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim sipariş için Hepsiburada ve Amazon seçenekleri var açıkçası Amazon.com.tr daha ağır basıyor. Bunun dışında sanki kablosuz Hi-Fi'da var diye yazıyordu özelliklerinde hocam onu deneyimlediniz mi? Eski bir Q10 kullanıcısıyım bu arada.

Dostum yukarıda bahsettiğim gibi. LDAC codec ile gerçekten çok yüksek bir ses kalitesi elde ediyorsun. Bu kaliteyi o bütçedeki herhangi bir kulaklık ile alamazsın. Ben ses kalitesinden dolayı aldım Q35'i. Aksi takdirde eğer ANC yani gürültü engelleme özelliğini daha çok kullanma isteğiniz var ise Q30 daha iyi bir seçenek olacaktır. Aralarında ANC olarak uçurum bir fark kesinlikle yok.

Kulaklıktaki LDAC codec sadece Android'de bulunuyor. iOS cihazlarda maalesef LDAC olmadığı için AAC olarak kullanmanız gerekebilir. Bunun da Q30'dan bir farkı kalmaz.
 
Dostum yukarda bahsettiğim gibi. LDAC codec ile gerçekten çok yüksek bir ses kalitesi elde ediyorsun. Bu kaliteyi o bütçedeki her hangi bir kulaklık ile alamazsın. Ben ses kalitesinden dolayı aldım q35'i. Aksi takdirde eğer ANC yani gürültü engelleme özelliğini daha çok kullanma isteğiniz var ise q30 daha iyi bir seçenek olacaktır. Aralarında ANC olarak uçurum bir fark kesinlikle yok.
Amacım ANC kesinlikle değil saatlerce müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım ürünü. Anladığım kadarıyla kaliteyi her modelde arttırarak ilerlemişler ve 3.200₺'ye daha iyi bir alternatif yok.
 
Amacım ANC kesinlikle değil saatlerce müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım ürünü. Anladığım kadarıyla kaliteyi her modelde arttırarak ilerlemişler ve 3.200₺'ye daha iyi bir alternatif yok.

Aynen dostum. Fakat şöyle bir şey var ki Q45 ile Q30 arasında bir fark yok. Hem codec olarak hem de alabileceğin ses kalitesi olarak. Fiyat farkını ANC'deki geliştirmeye vermiş oluyorsun.

Ve Anker ile ortak değilim, öyle gözüktüğünü biliyorum 😃
 
Aynen dostum. Fakat şöyle bir şey var ki Q45 ile Q30 arasında bir fark yok. Hem codec olarak hem de alabileceğin ses kalitesi olarak. Fiyat farkını ANC'deki geliştirmeye vermiş oluyorsun.

Ve Anker ile ortak değilim, öyle gözüktüğünü biliyorum 😃
Q10 gibi bir modeli yıllarca kullandım ve sorun yaşamadım o yüzden ben de bu markayı seviyorum açıkçası :) Şimdi de Q35 almaya niyetim var Hepsiburada veya Amazon üzerinden.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı