Elektronik Anker SoundCore Motion+ 2.599TL

Uzun zamandır araştırıyordum aslında son zamlarda çok büyük değişiklik olmadı HB ile arasında 100 TL fark var ama ihtiyacı olanın işine yarar umarım ben 2 adet aldım M-M sitesinden yani paylaştığınız linkten aldım.

Ekran-g-r-nt-s-2025-11-19-043111.png

Harbi aldıkça düştü ne stok varmış :)
Bu da indikçe iniyor.
ANKER SoundCore Motion+ Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Zaten çok iyi olan fiyatı daha da düşmüş. Son 1 yılın en düşük fiyatı.

• Anker Soundcore Motion+ 30w
  • Anker Soundcore Glow 30w
  • Xiaomi Sound Outdoor 30W

Bu 3 bluetooth hoparlör arasından hangisi güzel sizce özellikleri ve kalitesi açısından?

Son düzenleme:
Uzun zamandır araştırıyordum aslında son zamlarda çok büyük değişiklik olmadı HB ile arasında 100 TL fark var ama ihtiyacı olanın işine yarar umarım ben 2 adet aldım M-M sitesinden yani paylaştığınız linkten aldım.

Ekran-g-r-nt-s-2025-11-19-043111.png

• Anker Soundcore Motion+ 30w
  • Anker Soundcore Glow 30w
  • Xiaomi Sound Outdoor 30W

Bu 3 bluetooth hoparlör arasından hangisi güzel sizce özellikleri ve kalitesi açısından?
Hepsini aynı anda kullanmış veya test etmiş bulmak zor. Motionla ilgili çok övgüler okudum. O yüzden şansımı aldığım motion plustan yana kullanıyorum :)

Bu arada 2 tanesini birbirine bağlayabildim.

Hepsini aynı anda kullanmış veya test etmiş bulmak zor. Motionla ilgili çok övgüler okudum. O yüzden şansımı aldığım motion plustan yana kullanıyorum :)

Bu arada 2 tanesini birbirine bağlayabildim.
Bugün cihazları teslim aldım yarın daha detaylı denedikten sonra yorumlarımı güncelleyeceğim.

Bu ürünü masaüstü pc ile kullanmak için almayı düşünüyorum. Bu şekilde nasıl olur kullanımı?
Cihazı bugün iyice test ettim, bilgisayarda kullanımı çok iyi aux ile bağlayınca ses kısılıyor demişlerdi hiç yaşamadım bunu. Ses kalitesi ve ses yüksekliği beklediğimin çok üstünde EQ ayarlarını yaptıktan sonra ses daha da yükseldi %15 - %20'nin üstünde kullanmıyorum öyle evde öyle söyleyebilirim.

Parasını sonuna kadar hak eden kaliteli bir ürün öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı