Elektronik Anker SoundCore Motion Q Bluetooth hoparlör 699 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Ürün normalde 1000 TL civarında satılıyor. Amazon Prime özel 700 TL'den satılıyor. İndirim çok uzun sürmeyecektir almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizce bu mu Motion b mi tercih edilmeli bende arada kaldım fiyatları aynı neredeyse.

Hocam sizce bu mu Motion b mi tercih edilmeli bende arada kaldım fiyatları aynı neredeyse.
Ben motion b aldım 700'e bir kaç gün önce memnunum açıkçası. Dengeli bir profili var ama dışarıda kullanım için çok uygun değil bence. Ev için daha ideal.

Anker Soundcore Motion B modelini önermiyorum. Ses kalitesi ve bassları çok iyi ama bluetooth 4.2 sebebiyle seste gecikme yaşanıyor ve bir süre sonra çok rahatsız edici oluyor. Ayrıca paylaşılan bu modelin eksik yanı halen micro USB ile şarj olması. Xioami daha mantıklı bir tercih 800 TL civarlarına düşebiliyor zaman zaman. Ayrıca ses konusunda Anker’in iki modelinden de geride kalır yanı yok…

Soundcore motion b kullaniyorum hocam haklısınız bluetooth versiyonu eski oldugu icin gecikme ve bağlantıda kopmalar oluyor onun dışında ses kalitesi güzel ama bass yeterli değil ev kullanimi icin ideal bence ses yüksekliği de yeterli telefon bağlantısında da sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…