Anker Soundcore P2I ses gecikmesi yapar mı?

EmirElibol

Hectopat
Şok'ta Anker ürünlerindeki indirimden Anker P2I kulaklık sipariş ettim. İnternette araştırmama rağmen ses gecikmsiyle ilgili bir yorum göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim iyi Sosyaller😁

Hocam o kulaklık bildiğiniz Anker R100'ün aynısı. Hindistan pazarı için o şekilde isimlendirilmiş. Piyasada R100 500 550TL arası bulunuyorken. P2i 900TL civarında şokta ise 699. tavsiyem iade edeyim R100 almanız.

iki kulaklık ayni değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

p2i artıları:
Bluetooth 5.2
daha iyi batarya
hızlı şarj
çok daha iyi mikrofon

İki kulaklık ayni değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

p2i artıları:
Bluetooth 5.2
Daha iyi batarya.
Hızlı şarj.
Çok daha iyi mikrofon.

Düzeltme için teşekkürler. Yabancı forumlarda aynı olduklarını belirtiyorlardı.

Düzeltme için teşekkürler. Yabancı forumlarda aynı olduklarını belirtiyorlardı.

Hocam zamaninda sipariş vermiştim iptal etmek içimden gelmediği için almış bulundum gerçekten memnunum 7-8 günde 1 şarja takıyorum o da uyarı ışığı yandığı için yoksa o halde bile 1 gün geçirebiliyorum mikrofon performansı rüzgarlı havalar hariç çok iyi. Ses konusundada bazen bağlantı kopmaları yaşayabiliyorum 1 kulaklıktan ses gelirken diğeri yaklaşık 2 sn ses vermiyor mesela bununda kulaklıkların bağımsız çalışmasından dolayı olabileceğini düşünüyorum vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı