Anker Soundcore Q10 alınır mı?

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Kulaklığı hemen alacağım da, almaya değer mi? 320 lira gibi bir fiyatı vardı. Alınır mı?

Kulaklığı hemen alacağım da, almaya değer mi? 320 lira gibi bir fiyatı vardı. Alınır mı?

Kaliteli bir kulaklıktır.

O da iyidir ancak arada çok fazla fiyat farkı var, Anker 320 TL iken TaoTronics 380.

Güzel kulaklık alınır bence. Pil performansı çok iyi sesi beni tatmin ediyor. Hi-RES destekli. Bass up diye bir özelliği var ama hiç kullanmıyorum. Benim tek sevmediğim yanı başa biraz baskı yapıyor uzun süreli kullanımda.

Alınır ama fiyatı şu an yüksek. Hepsiburada'yı takip et geçen 240 TL'ye düşmüştü.
Hocam fiyat çok önemli değil bütçe 500 liraya kadar vardı zaten. Beklersem çok uzun sürecek.
Ben yüksek sesle müzik dinlemiyorum zaten. Çoklu bağlantı yok galiba, dün bakmistim. Benim için kablolu kullanılma da önemli. Epey'de veriyi bulamadım. Aux ile kullanılıyor mu? Benim gönlüm kırmızı Anker'dan yana.
Sorun değil baskı alışırım.

AUX da var Bluetooth da var, ben bilgisayardayken kablolu kullanıyorum.

AUX da var Bluetooth da var, ben bilgisayardayken kablolu kullanıyorum.
Özellik olarak bulamadım verileri, Epey girmemiş. Kendi sitesinde teknik olarak yazıyorsa link atabilir misiniz telefondayim da çok gıcık oluyorum bu klavyelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…