Kulaklığı hemen alacağım da, almaya değer mi? 320 lira gibi bir fiyatı vardı. Alınır mı?
Bence farklı markaları da düşün, Anker ve TaoTronics arasında kalmıştım, @24099'ın önerisi üzerine TaoTronics SoundSurge 85 aldım, aşırı memnunum. Anc cidden farklı bir olay, sesi de %30'dan fazla kullanamıyorum, sesi cidden kaliteli.
Bence o farka değer.O da iyidir ancak arada çok fazla fiyat farkı var, Anker 320 TL iken TaoTronics 380.
Hocam fiyat çok önemli değil bütçe 500 liraya kadar vardı zaten. Beklersem çok uzun sürecek.Alınır ama fiyatı şu an yüksek. Hepsiburada'yı takip et geçen 240 TL'ye düşmüştü.
Ben yüksek sesle müzik dinlemiyorum zaten. Çoklu bağlantı yok galiba, dün bakmistim. Benim için kablolu kullanılma da önemli. Epey'de veriyi bulamadım. Aux ile kullanılıyor mu? Benim gönlüm kırmızı Anker'dan yana.Bence farklı markaları da düşün, Anker ve TaoTronics arasında kalmıştım, @24099 'ın önerisi üzerine TaoTronics Soundsurge 85 aldım, aşırı memnunum. ANC cidden farklı bir olay, sesi de %30'dan fazla kullanamıyorum, sesi cidden kaliteli.
Sorun değil baskı alışırım.Güzel kulaklık alınır bence. Pil performansı çok iyi sesi beni tatmin ediyor. Hi-RES destekli. Bass up diye bir özelliği var ama hiç kullanmıyorum. Benim tek sevmediğim yanı başa biraz baskı yapıyor uzun süreli kullanımda.
AUX da var Bluetooth da var, ben bilgisayardayken kablolu kullanıyorum.Hocam fiyat çok önemli değil bütçe 500 liraya kadar vardı zaten. Beklersem çok uzun sürecek.
Ben yüksek sesle müzik dinlemiyorum zaten. Çoklu bağlantı yok galiba, dün bakmistim. Benim için kablolu kullanılma da önemli. Epey'de veriyi bulamadım. Aux ile kullanılıyor mu? Benim gönlüm kırmızı Anker'dan yana.
Özellik olarak bulamadım verileri, Epey girmemiş. Kendi sitesinde teknik olarak yazıyorsa link atabilir misiniz telefondayim da çok gıcık oluyorum bu klavyelere.AUX da var Bluetooth da var, ben bilgisayardayken kablolu kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.