Anker Soundcore Q20 alınır mı?

yokedicioguz

Hectopat
Arkadaşlar 1550 TL'ye alacağım sizce iyi mi? Fitness ve uzun yol için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıkla alakalı bir sorunuz olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum Q30'u.

Fitness'da kullanacağım normal olarak çok terliyeceğim kayma, düşme herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Ayrıca sesleri çok kestiği söyleniyor fakat telefonumda ncs özelliği yok faydalanamaz mıyım?

Fitness'da kullanacağım normal olarak çok terliyeceğim kayma, düşme herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Ayrıca sesleri çok kestiği söyleniyor fakat telefonumda ncs özelliği yok faydalanamaz mıyım?
Kayma düşme olacağını sanmıyorum. ANC özelliği sayesinde sesleri biraz kesiyor. Telefonda bulunan bir özellik değil. Sol kulakta bir mod düğmesi var oradan değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca Soundcore uygulamasını telefonunuza indirirseniz ekolayzer ayarları ve ses engelleme modlarını değiştirebilirsiniz.

Uygulamada ekolayzer ayarı değiştirmeden uzun kullanıma başlamayın. Orijinal ekolayzer ayarı cidden kötü. İlk deneyim için Akustik ayarını öneririm. Zamanla kendinize göre seçersiniz.

Kulaklıkla alakalı bir sorunuz olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum Q30'u.
Kulaklık için güncel düşünceniz nedir? Bu fiyat bandında alınır mı yoksa yakın alternatif mi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…