yokedicioguz
Hectopat
Arkadaşlar 1550 TL'ye alacağım sizce iyi mi? Fitness ve uzun yol için kullanacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef artiramam bütçemi, ne alabilirim 1600 olcak şekilde Max.Bassları Q10'dan daha zayıf. Şarj kapasitesi de aynı şekilde. Malzeme kalitesi ve ergonomisi daha iyi ancak. Durumunuzu bilmem ama 200TL arttırıp Q30 alırsanız çok daha rahat edersiniz.
Razer Opus X bakabilirsiniz.Maalesef artiramam bütçemi, ne alabilirim 1600 olcak şekilde Max.
Q30 aldım teşekkürler arttırdım bütçemi.Razer Opus X bakabilirsiniz.
Kulaklıkla alakalı bir sorunuz olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum Q30'u.Q30 aldım teşekkürler arttırdım bütçemi.
Kulaklıkla alakalı bir sorunuz olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum Q30'u.
Kayma düşme olacağını sanmıyorum. ANC özelliği sayesinde sesleri biraz kesiyor. Telefonda bulunan bir özellik değil. Sol kulakta bir mod düğmesi var oradan değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca Soundcore uygulamasını telefonunuza indirirseniz ekolayzer ayarları ve ses engelleme modlarını değiştirebilirsiniz.Fitness'da kullanacağım normal olarak çok terliyeceğim kayma, düşme herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Ayrıca sesleri çok kestiği söyleniyor fakat telefonumda ncs özelliği yok faydalanamaz mıyım?
Kulaklık için güncel düşünceniz nedir? Bu fiyat bandında alınır mı yoksa yakın alternatif mi önerirsiniz?Kulaklıkla alakalı bir sorunuz olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum Q30'u.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.