Elektronik Anker Soundcore Q21i NC 1499 TL

Hocam ses seviyesini arttırdığımız zaman hoparlör gibi olmuyor değil mi ve kullanan arkadaşlar varsa artılarını ve eksilerini söyleyebilir mi?
Eger kulagindan cikarirsan hoperlor olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.

Ses seviyesi de gayet yuksek bu arada son seste kullanacaginizi sanmam.

Eger kulagindan cikarirsan hoparlör olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.

%50 ses seviyesinden sonra özellikle 70-80'den sonra ne dinlediğini yanındaki kişi net olarak duyuyor. Servise gönderdim bunun için normal dediler. Sesi dışarı veriyor diye aldığıma pişmanım.

Eger kulagindan cikarirsan hoparlör olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.

Yok hocam zaten son ses dinlemem ama bazı bu tarz kulaklıklar sesi arttırmaya başladığın an sesi dışarı veriyor o çok rahatsız edici bir de kulağı direk içine alıyor mu uzun sürelerde kullanımı nasıl.

%50 ses seviyesinden sonra özellikle 70-80'den sonra ne dinlediğini yanındaki kişi net olarak duyuyor. Servise gönderdim bunun için normal dediler. Sesi dışarı veriyor diye aldığıma pişmanım.
Sesi dışarıya veriyorsa alınmaz gibi, benim kullanım amacım evde, kütüphanede, dışarıda kullanmak amaçlı ama özellikle de kütüphane için dışarıya veriyorsa bir anlamı yok o zaman.

Sesi dışarıya veriyorsa alınmaz gibi, benim kullanım amacım evde, kütüphanede, dışarıda kullanmak amaçlı ama özellikle de kütüphane için dışarıya veriyorsa bir anlamı yok o zaman.

Kütüphanede yüksek sesle dinlemeyi seviyorsan asla önermem ancak 1-3. seviye bilemedin 4 olacak ki öyle olur.

alınır mı sizce? kaç gündür bunu anlamayı düşünüyorum JBL kulaklıklara çöp dediklerini için.
Bende soundcore q30 u var uygulamasında gürültülü mod şeffaf mod falan sorunsuz çalışıyor çok iyi ses kalitesi de çok iyi kendi ekolayzırını kendin ayarlayabiliyosun gürültü engellemede müzik dinleyerek etraftaki hiçbir ses duyulmuyor tavsiye ederim kulaklıgı. q21 hakkında bir bilgim yok araştırmamıstım

Kütüphanede yüksek sesle dinlemeyi seviyorsan asla önermem ancak 1-3. seviye bilemedin 4 olacak ki öyle olur.

Hocam nasıl sizce alınır mı? Hangi kulaklığa baksam sürekli bir şikayet var ne alacağıma kararsız kaldım.

Hocam nasıl sizce alınır mı? Hangi kulaklığa baksam sürekli bir şikayet var ne alacağıma kararsız kaldım.

Ben eksilerini diyeyim. Sesi dışarı veriyor milletin içinde yüksek ses rahat dinleyemezsin. Terleme yapıyor. Gıcırtı yaptığı da oluyor çeneni oynatırsan vs. aklıma gelenler bunlar şu anlık. Onun dışında ses kalitesi gayet güzel basslar falan. Gürültü engelleme gibi özellikler de gayet güzel. Şarjı vadettiği gibi güzel. Kısacası söylediğim eksi özellikleri olmasa on numara cihaz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…