Anker Soundcore Q30 2000 TL'ye alınır mı?

Amacın ses kalitesi ise Q serisi çok kötü bir ses kalitesine sahip. Üst model kulaklıklar ve Q45 denemiş biri olarak bir kere ekolayzır tepki grafiği kötü, midler ve baslar hissedilmiyor ve arkada kalıyor. Kablosuz zorunluluğu yoksa IEM bir model alman çok daha mantıklı olur. Hem pasif gürültü engellemesi çok başarılı hem de stüdyo kalitesinde ses performansları var.

Amacın ses kalitesi ise Q serisi çok kötü bir ses kalitesine sahip. Üst model kulaklıklar ve Q45 denemiş biri olarak bir kere ekolayzır tepki grafiği kötü, midler ve baslar hissedilmiyor ve arkada kalıyor. Kablosuz zorunluluğu yoksa IEM bir model alman çok daha mantıklı olur. Hem pasif gürültü engellemesi çok başarılı hem de stüdyo kalitesinde ses performansları var.

Kablolu kullanmayı sevmiyorum, bildiğin başka kulaklık var mı bu bütçede? Eğer aradaki 1k lık farka gerçekten değer diyorsan 3-3.5k ya da çıkabilirim.

Kablolu kullanmayı sevmiyorum, bildiğin başka kulaklık var mı bu bütçede? Eğer aradaki 1klık farka gerçekten değer diyorsan 3-3.5k ya da çıkabilirim.

O fiyatlar kulak üstü kablosuz modeller için düşük bütçeler. Aynı fiyattaki kablolu performansını kablosuzda almak için 2 kat fazla para vermen lazım. 4000TL altında Q30'dan iyi model benim bildiğim Q35 var. Ses kalitesi çok beklentin yoksa elbette tatmin eder fakat bana göre iyi değil. Ayrıca ekolayzır tepki grafiği kötü olduğu için Soundcore uygulaması dışında harici bir ekolayzır uygulaması ile düzeltmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı