Anker Soundcore Q45 vs Space One

ibrahim2

Centipat
Daha fazla  
Anker Q30 kullanıyorum memnunum ama model değiştirmek istiyorum. Sizce Q45 mi alsam daha iyi? Yoksa yeni çıkan Space One mi daha iyidir? Space One tip olarak daha zarif fiyatı Q45'e göre biraz daha iyi ama ses kalitesi Q45'in çok daha mı iyidir? Yoksa az mı fark vardır? Ona göre almayı düşünüyorum.

İkisinide kullandım ses olarak birbirine yakın q45 biraz daha dengeli
anc ikisindede başarılı
Space one ise tasarımı daha şık ve hafif olması fiyat performans açısından daha mantıklı tek eksisi kutusunun olmaması

@İbrahim2

Anker Q30 kullanıyorum memnunum ama model değiştirmek istiyorum. Sizce Q45 mi alsam daha iyi? Yoksa yeni çıkan space One mi daha iyidir? Space One tip olarak daha zarif fiyatı Q45'e göre biraz daha iyi ama ses kalitesi Q45'in çok daha mı iyidir? Yoksa az mı fark vardır? Ona göre almayı düşünüyorum.

Şu an fiyat farkı çok fazla olmasını da göz önüne alırsak Space One derim.

@Efe684

Hocam bu yeni mi çıktı.
Bunun niye adı falan yok diğerleri gibi Q45 Q30 Q20gibi.
Ve tüm modellerin altında farkları yazıyordu bunda o da yazmıyor.
Ben bu kulaklığın farkını anlamadım yorumları da az.

Ürün 2023 de çıktı farkı bıraz daha konfor odaklı olması sanırım.
Ama dediğim gibi şuanlar da indirimde ama bütçeni arttıra biliyorsan en yeni çıkan Q45 de alabilirsin.
Bana sorarsan ben fiyatları çok yakın olduğu bir zamanda Q40 alacaktım ama 2K fark var değmez.

@Efe684

Ürün 2023 de çıktı farkı bıraz daha konfor odaklı olması sanırım.
Ama dediğim gibi şuanlar da indirimde ama bütçeni arttıra biliyorsan en yeni çıkan Q45 de alabilirsin.
Bana sorarsan ben fiyatları çok yakın olduğu bir zamanda Q40 alacaktım ama 2K fark var değmez.

Q45 3500dü 2gün önce şu an 4700OLMUş indirim bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı