Anker Soundcore Q45 vs Space One

@Efe684 şu an bende space One var pişman değilim hem indirimde şu an.
Merhaba kulaklığı alalı 2 gün oldu şöyle bir sorunu var. ANC ve bass up modu aynı anda açıkken basslar patliyor, davul sesi gibi ses geliyor. Sadece bass up modu açık, ANC kapalıysa yani biri kapalıysa basslar normal geliyor. Sende de bu sorun var mi deneyebilir misin ? Şu videodaki özellikle baslar patlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba kulaklığı alalı 2 gün oldu şöyle bir sorunu var. ANC ve bass up modu aynı anda açıkken basslar patliyor, davul sesi gibi ses geliyor. Sadece bass up modu açık, ANC kapalıysa yani biri kapalıysa basslar normal geliyor. Sende de bu sorun var mi deneyebilir misin? Şu videodaki özellikle baslar patlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@turantt patlama olayını tam anlamadım ama bass kuvveti artığı için olması lazım o yüzden kulaklığın ayarını akustik yapabilirsin.

Merhaba kulaklığı alalı 2 gün oldu şöyle bir sorunu var. ANC ve bass up modu aynı anda açıkken basslar patliyor, davul sesi gibi ses geliyor. Sadece bass up modu açık, ANC kapalıysa yani biri kapalıysa basslar normal geliyor. Sende de bu sorun var mi deneyebilir misin? Şu videodaki özellikle baslar patlıyor.

Hocam ekstra olarak bas yükseltici modu açık bende.
Bass up açılıp kapandığını anlamıyorum düğmeden ama sizin için açıp onu da denedim.
Dediğiniz şarkıyı dinledim davul gibi gelmiyor bana ANC hepsi açık.
LDAC özelliği de açık.
Belki siz yanlış anlıyor olabilirsiniz.
Bassları iyi verdiği için Anker aldım önceden R50i kullanıyordum bas konusunda başarılı Anker.

Hocam ekstra olarak bas yükseltici modu açık bende.
Bass up açılıp kapandığını anlamıyorum düğmeden ama sizin için açıp onu da denedim.
Dediğiniz şarkıyı dinledim davul gibi gelmiyor bana ANC hepsi açık.
LDAC özelliği de açık.
Belki siz yanlış anlıyor olabilirsiniz.
Bassları iyi verdiği için Anker aldım önceden R50i kullanıyordum bas konusunda başarılı Anker.

Bilemiyorum kulaklığım bu ve bunun gibilerinde bazen saçmaliyor bazen düzeliyor. Özellikle en baştaki girişte tak tak yapan bass davul sesi gibi geliyor

Bilemiyorum kulaklığım bu ve bunun gibilerinde bazen saçmaliyor bazen düzeliyor. Özellikle en baştaki girişte tak tak yapan bass davul sesi gibi geliyor.

Vallahi hocam bilemiyorum açıkçası.
Benim kulaklığımı bugün 4kişi denedi bas konusunda çok iyi olduğunu söyledi
Baslı şarkılarda.
Yazılımsal kaynaklı olabilir belki veya siz öyle hissediyor olabilirsiniz bariz bir şey varsa bunu anlarsınız böyle bir şey varsa istiyorsanız garantiye götürün.

Anker Q30 kullanıyorum memnunum ama model değiştirmek istiyorum. Sizce Q45 mi alsam daha iyi? Yoksa yeni çıkan Space One mi daha iyidir? Space One tip olarak daha zarif fiyatı Q45'e göre biraz daha iyi ama ses kalitesi Q45'in çok daha mı iyidir? Yoksa az mı fark vardır? Ona göre almayı düşünüyorum.
Anker alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00