Anker Soundcore R100 kulaklığım var 8 ay önce Hb'den aldım. Sağ teki kayboldu sol tekinin ve kasanın bataryasında problem var. Ürünü garantiye göndersem sağ teki olmamasından sebep işlem yapmadan geri gönderirler mi?
Anker Soundcore R100 kulaklığım var 8 ay önce Hb'den aldım. Sağ teki kayboldu sol tekinin ve kasanın bataryasında problem var. Ürünü garantiye göndersem sağ teki olmamasından sebep işlem yapmadan geri gönderirler mi?
Hocam bende bugün garantiye gönderdim. Sebebi ise sağ kulaklıkta şarj olmasına rağmen sesi gelmiyordu. Fakat dış şarj kutusu çizildi acaba garanti dışı kalır mı :/
Hocam bende bugün garantiye gönderdim. Sebebi ise sağ kulaklıkta şarj olmasına rağmen sesi gelmiyordu. Fakat dış şarj kutusu çizildi acaba garanti dışı kalır mı?
İnternette şikayetler mevcut ama ben de çok memnun kalmıştım. 22 aylık Q10 kulaklığımın hor kullanmaktan dolayı sağ tarafta ses gitmeye başlamıştı. Direk yenisini yolladılar. Sizinki daha da ilginç olmuş.
İnternette şikayetler mevcut ama ben de çok memnun kalmıştım. 22 aylık Q10 kulaklığımın hor kullanmaktan dolayı sağ tarafta ses gitmeye başlamıştı. Direk yenisini yolladılar. Sizinki daha da ilginç olmuş.
Hocam size onarım bitince kargo takip kodu falan vermişler miydi? Ben başka bir kulaklık yolladım ama onarım bitince ekstra kod falan gelmedi. Sadece "Onarım bitti." yazıyor.