Anker Soundcore R50i Nasıl Şarj Edilmeli?

Particle Cannon

Hectopat
Ürünü yeni satın aldım, dün bir süre kullandım şarj seviyesi %70 bandına düştü kutusuna koydum. Kutuyu hiç şarj etmedim. Kutudayken tekrar %100 olmuş, kutuyu şarj edeyim mi yoksa satın alınca geldiği içindeki şarj tamamen bitsin mi?

Normalde çok önemli detaylar değil de hiç şarj etmediğim için ilk sefer dikkat edilmeli mi sorayım dedim.

İlk şarj diye bir durum yok artık, şarj edebilirsiniz. Normal kullanımda sürekli bu davranışı yapmamanız yeterli. Çok fazla gereksiz döngü yapmayın.

İlk şarj diye bir durum yok artık, şarj edebilirsiniz. Normal kullanımda sürekli bu davranışı yapmamanız yeterli. Çok fazla gereksiz döngü yapmayın.
Yani kulaklığın şarjı %20 altına gelmeden mi şarja takayım ?
Bide kutunun şarjı bitmeden mi şarj edeyim ?
Bitince tak, zaten dolması 1 saat falan.
Kutuyu her seferinde tamamen şarjı sıfırlanınca mı şarj edeyim ?

2 yıldır falan kullanıyorum, şarjı bitene kadar şarja takmıyorum zaten 10'un altına falan düştüğünde hangi kulaklığın şarjı azsa o kulaklıktan şarj uyarısı sesi geliyor, şarjı biten kulaklığın direkt sesi kesiliyor, o zaman takıyorum. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.

Yani kulaklığın şarjı %20 altına gelmeden mi şarja takayım?
Bunu yapabilecekseniz tabii ki en sağlıklı kullanım şekli bu. Ancak kulaklıkları her seferinde dışarıda tutmak da çok mantıklı değil. Kutu şarjını bu kurala uygun yapmanız yeterli.

2 yıldır falan kullanıyorum, şarjı bitene kadar şarja takmıyorum zaten 10'un altına falan düştüğünde hangi kulaklığın şarjı azsa o kulaklıktan şarj uyarısı sesi geliyor, şarjı biten kulaklığın direkt sesi kesiliyor, o zaman takıyorum. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.
Bunu yapabilecekseniz tabii ki en sağlıklı kullanım şekli bu. Ancak kulaklıkları her seferinde dışarıda tutmak da çok mantıklı değil. Kutu şarjını bu kurala uygun yapmanız yeterli.
Aynen söylediğiniz gibi zaten ürünü kutusuna koyunca şarjı kaç olursa olsun fulleyecek.
Kutunun şarjı tamamen sıfırlanınca 1 kere tam dolum yapayım sonrasına dikkat ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı