Anker Soundcore R50i TWS alınır mı?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle müzik dinleyeceğim. Dışarı ses gecirmemesi, şarj durumu ve rahatlığı açısından neler söyleyebilirsiniz?

Aynı fiyat bandında daha iyi alternatifler önerebilirsiniz.

Anker kulaklıkların ses kalitesi gerçekten çok iyi Q21 nc aldım 1 ay önce şarjı beni yaklaşık 1.5 hafta götürüyor yer yer oyun bile oynuyorum 3-4 saat.

Genellikle müzik dinleyeceğim. Dışarı ses gecirmemesi, şarj durumu ve rahatlığı açısından neler söyleyebilirsiniz?

kessinlikle. yaklaşık 1 yıl oldu kullanalı onlarca kez masanın üzerinden düşürdüm hiçbir sorunu yok kulaklığın. rahatlığı fazlasıyla iyi, kafa ağrıtmıyor fakat uzun kullanımda tabii ki yapar. şarjı bitmiyor neredeyse. günü çok rahat çıkarıyor. bende var diye övmüyorum sınıfının en iyisi olduğu için. fiyatı artmak yerine azalıyor birde. alın rahatınıza bakın anker farkı.

Uzun süredir kullanıyorum. Ses kalitesi, ses yüksekliği vs. çok iyi. Tabi ki telefonunuzun bluetooth sürümü ve ses codec destekleri etkili. Telefonum Xiaomi Mi 9T Pro ve kulaklıktan çok iyi verim alıyorum.

Kessinlikle. Yaklaşık 1 yıl oldu kullanalı onlarca kez masanın üzerinden düşürdüm hiçbir sorunu yok kulaklığın. Rahatlığı fazlasıyla iyi, kafa ağrıtmıyor fakat uzun kullanımda tabii ki yapar. Şarjı bitmiyor neredeyse. Günü çok rahat çıkarıyor. Bende var diye övmüyorum sınıfının en iyisi olduğu için. Fiyatı artmak yerine azalıyor bir de. Alın rahatınıza bakın Anker farkı.

Uzun süredir kullanıyorum. Ses kalitesi, ses yüksekliği vs. çok iyi. Tabii ki telefonunuzun Bluetooth sürümü ve ses codec destekleri etkili. Telefonum Xiaomi Mi 9T Pro ve kulaklıktan çok iyi verim alıyorum.

Dışarı ses geçirmesi düşük mü?
Kulaktan düşme sorunu vb. yaşıyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı