Anker Space A40 alınır mı?

Bütçe
4000-5000
Makaleler
1
Kulaktan düşmeyecek sağlam bir kulaklık arıyorum, internette pek güncel bilgiye ulaşamadım isteğime göre. Müzik için kullanacağım açıkçası. Yapay zekaya sorduğumda Open-Ear kulaklık önerdi, sesi o kadar iyi vermediği ve ANC olmadığı için mantıksız buldum. Anker Soundcore Space A40’a ulaştım en sonunda, ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Değerlendirmesi az ve bazı yorumlarda ses kalitesi kötü denmiş. Daha garanti olması açısından liberity 4 daha mantıklı olur.

Beats Fit Pro veya Anker Liberty 4 bak dostum. Anker ses kalitesi konusunda süper ötesi performans veriyor. Space A40 da güzel olabilir ama kullanmadım. Beats Fit Pro da bakabilirsin.

Değerlendirmesi az ve bazı yorumlarda ses kalitesi kötü denmiş. Daha garanti olması açısından liberity 4 daha mantıklı olur.
Beats Fit Pro veya Anker Liberty 4 bak dostum. Anker ses kalitesi konusunda süper ötesi performans veriyor. Space A40 da güzel olabilir ama kullanmadım. Beats Fit Pro da bakabilirsin.
Hepsine baktım, şöyle bir sıkıntı var, kulaktan düşer gibi geliyor. Ekstradan hafızalı silikon mu sünger mi ne takmak gerekiyormuş. Direkt bir tane alıp geçeyim diyorum. Liberty 4 için kulaktan sürekli düşüyor yorumları var, çoğu kişi bunu diyorsa ben asla kullanamam onu. Beats Fit Pro çok mantıklı geldi ama o da düşebilir ve 9000 TL. Dolayısıyla böyle spesifik modellere bakmaya başladım. Bu bahsettiğiniz kulaklık modelleri hakkında yanılıyorsam lütfen bilgilendirin, teşekkürler.

Hepsine baktım, şöyle bir sıkıntı var, kulaktan düşer gibi geliyor. Ekstradan hafızalı silikon mu sünger mi ne takmak gerekiyormuş. Direkt bir tane alıp geçeyim diyorum. Liberty 4 için kulaktan sürekli düşüyor yorumları var, çoğu kişi bunu diyorsa ben asla kullanamam onu. Beats fit Pro çok mantıklı geldi ama o da düşebilir ve 9000 TL. Dolayısıyla böyle spesifik modellere bakmaya başladım. Bu bahsettiğiniz kulaklık modelleri hakkında yanılıyorsam lütfen bilgilendirin, teşekkürler.

Sünger pedlerin de eksileri var, slikonlara göre daha pahalılar, ömürleri kısa, eğer boyutu kulağınıza uygun değilse kulağa hiç girmiyor girse de kulakta çok acı yapıyor kulağa büyük geldiğinden. Ayrıyeten pisliği çok tutuyor, uygun boyutta silikon alırsanız kulaktan düşeceğini sanmıyorum şahsen.

Benim de öyle bir problemim var kulaktan düşme ama Liberty 4 kulağımdan hiç düşmedi. Jabra bozulduğu an tekrar alacağım. Üstelik spor salonunda da kullandım ben. Alacağın en iyi fiyat performans kulaklık diyebilirim.

Ayrıca Beats kulak kancalı.

Bence Beats mantıklı değil hocam, spor için uygun ancak sesi genel olarak basslı diye biliyorum Beats'lerde. Dokunmatik değil ve LDAC falan desteklemiyor. Wingtips bakılabilir kulaktan düşmemesi için, Earhook'larda var ayrıca ama düzgün ped seçimi ile bence düşmez zaten.

Son düzenleme:
Benim de öyle bir problemim var kulaktan düşme ama Liberty 4 kulağımdan hiç düşmedi. Jabra bozulduğu an tekrar alacağım. Üstelik spor salonunda da kullandım ben. Alacağın en iyi fiyat performans kulaklık diyebilirim.

Ayrıca Beats kulak kancalı.
En az 6-7 kulaklık denemişimdir, bir tanesi bile tutunmadı. Tutunmaya en yakın olan LG xBoom Buds'dı o da olmadı. Beats Fit Pro aklıma çok yatıyor ancak muhtemelen düşer, kancası yetersiz kalır ve pembe olanı düşük fiyatta (en ucuzu olan siyahı 6200 TL değmez bence). Liberty 4 ilgimi çok çekti ama hiç güvenemiyorum.
Sünger pedlerin de eksileri var, slikonlara göre daha pahalılar, ömürleri kısa, eğer boyutu kulağınıza uygun değilse kulağa hiç girmiyor girse de kulakta çok acı yapıyor kulağa büyük geldiğinden. Ayrıyeten pisliği çok tutuyor, uygun boyutta silikon alırsanız kulaktan düşeceğini sanmıyorum şahsen.
Ya işin kötüsü şu, bir tarafa takınca hiç sıkıntısız durabiliyor ancak diğer kulağımdan düşüyor durmuyor. Silikon da o zaman etki etmez. Direkt kulakiçi kulaklık serüveni kapanır o zaman :D
Bu Open-Ear modellerde ne kadar sıkıntı yaşarım ki? Earfun Clip ve Moondrop Pill modellerine ulaştım, güzel görünüyorlar ama bilgim yok.

En az 6-7 kulaklık denemişimdir, bir tanesi bile tutunmadı. Tutunmaya en yakın olan LG xboom Buds'dı o da olmadı. Beats fit Pro aklıma çok yatıyor ancak muhtemelen düşer, kancası yetersiz kalır ve pembe olanı düşük fiyatta (en ucuzu olan siyahı 6200 TL değmez bence). Liberty 4 ilgimi çok çekti ama hiç güvenemiyorum.

Ya işin kötüsü şu, bir tarafa takınca hiç sıkıntısız durabiliyor ancak diğer kulağımdan düşüyor durmuyor. Silikon da o zaman etki etmez. Direkt kulak içi kulaklık serüveni kapanır o zaman :D
Bu open-ear modellerde ne kadar sıkıntı yaşarım ki? Earfun clip ve Moondrop pill modellerine ulaştım, güzel görünüyorlar ama bilgim yok.

Küpe tasarımlılar bence kötü hocam, silikonlular ses olarak en iyileri. Subbass kaybı oluyor bir kere silikon olmayınca, ayrıyeten kulaktan biraz uzak ses kaybı da var. Dışarıya da daha çok ses veriyor haliyle. Bence boş şey bu küpe kulaklıklar. Bence elinizde farklı slikonlar varsa onla deneyin, illa uyan olacaktır.

Son düzenleme:
Küpe tasarımlılar bence kötü hocam, slikonlular ses olarak en iyileri. Subbass kaybı oluyor bir kere silikon olmayınca, ayrıyeten kulaktan biraz uzak ses kaybı da var. Dışarıya da daha çok ses veriyor haliyle. Bence boş şey bu küpe kulaklıklar. Bence elinizde farklı slikonlar varsa onla deneyin, illa uyan olacaktır.
Şu anda yeni bir tane almam gerekiyor, bendekini hediye ettim. En azından böyle kolay kolay düşmeyecek bir modele ihtiyacım var. Bu konudaki modeli merak etme sebebim 4.9 gr olması ve ufak olması. Doğru silikonla düşme ihtimali yok gibi geldi bana. Ancak daha bilinen iyi bir model varsa ona da bakabilirim.

Şu anda yeni bir tane almam gerekiyor, bendekini hediye ettim. En azından böyle kolay kolay düşmeyecek bir modele ihtiyacım var. Bu konudaki modeli merak etme sebebim 4.9 gr olması ve ufak olması. Doğru silikonla düşme ihtimali yok gibi geldi bana. Ancak daha bilinen iyi bir model varsa ona da bakabilirim.

Hocam bence dediğim gibi, silikondan kaynaklı bir durum. Amazon'dan falan alırsanız iade de oluyor, olmazsa oradan alın beğenmezseniz düşerse iade edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı