Arkadaşlar malum 1 ay 10 gün sonra yılbaşı ve bu yüzden CS GO'nun %1000 indirime gireceği öngörülüyor. CS:GO girerse diğer CS oyunları ve CS Complete' de indirime girer. Asıl sorum şudur. CS Complete yüzde kaç indirime girer ?
Özellikle Valve'un ürünleri bir hayli indirime giriyor. CS:GO, 2 günlük indirimlerde %50 indirime giriyor. 15 günün sonunda tekrar toplu indirim yapıldığında 8 liraya kadar düşmüştü CS:GO.
Yine %50 indirime girer. Ancak 31 Aralık tarihinde bütün oyunların genel indirime girdiği zaman belki %60'a kadar yükselebilir ancak ha 12 lira ha 8 lira, 4 lira için 1 ay beklemeye gerek yok derim ben.
Yine %50 indirime girer. Ancak 31 Aralık tarihinde bütün oyunların genel indirime girdiği zaman belki %60'a kadar yükselebilir ancak ha 12 lira ha 8 lira, 4 lira için 1 ay beklemeye gerek yok derim ben.
CS Complete önemli benim için. Steam Cüzdan' da 13 TL var. Complete' in %75 indirime girmesi durumunda 1 TL artıyor bana. Umarım yılbaşında daha yüksek bi indirim yaparlar.
Steam büyük kampanyalarda indirim tarzını değiştirdi artık. Günlük ve ya saatlik indirimler kalktı artık. İndirimin ilk günü %50 indirim almış bir oyun son günde aynı indirim miktarında kalacak.