[Anket] Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Opera

• İnternet Explorer

• Safari

• Yandex

• Diğer

• Tor Browser

• Vivaldi

• Microsoft Edge

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Comodo Dragon adında bir tarayıcıyı kullanıyorum Chrome'a çok benziyor ama ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum.

Chrome simgesinin yanında İnternet Explorer bana ağlamaklı gözlerle bakıyor Chrome bu aralar bende sıkıntı çıkarmaya başladı yeni bir tarayıcı arayışındayım. İçlerinden önerebileceğiniz varsa yazmaktan çekinmeyin.

Masaüstünde Google Chrome simgesini görmediğimde hayatımda bir şeyler eksik gibi oluyor . Mozilla Opera vb. tarayıcılara alışamadım..

Şimdiye kadar hep Chrome kullandım ve hep memnundum. Bi' ara merak etmiştim ve Yandex kullanmıştım. Yandex'i de beğenmiştim. Ama Chrome kadar hızlısı yok.

Şu anda Chrome değil, Yandex kullanıyorum çünkü Chrome'da bir sorun yaşadım. YouTube'dan video izlerken kasıyordu fakat farklı bir tarayıcı üzerinden izlediğimde kasmıyordu. Ben de bu yüzden Yandex kullanıyorum. Yandex'i de eskisi gibi beğeniyorum. Hız konusunda Chrome daha iyi. Ayrıca Kaspersky Protection uzantısını da Yandex'de aramıyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…