[Anket] Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Opera

• İnternet Explorer

• Safari

• Yandex

• Diğer

• Tor Browser

• Vivaldi

• Microsoft Edge

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Benim şu an bu girdiyi yazarken kullandığım bilgisayar on yıllık. Ayarlarına el attığımdan GNUzilla IceCat çatır çatır çalışıyor. Tanıtayım kendisini. İçinde LibreJS (özgür olmayan ve gereksiz olan JavaScript'leri engelleyen bir eklenti), Https Everywhere (sitelerin ssl desteği varsa onu kullanmalarını sağlayan bir eklenti), HTML5 Video Everywhere (özgür olmayan yazılıma hiç bulaşmadan video izlemenizi sağlayan bir eklenti), SpyBlock (Privacy Badger, Disconnect gibi bir eklenti) ile birlikte geliyor. Tabii isterseniz devre dışı da bırakabilirsiniz. Ayrıca dijital mahremiyetinizi korumak için de pek çok önlemle beraber geliyor (Panopticlick'ten test ettim, bu konuda Chrome'dan daha güçlü.), tüm bunların yanısıra en önemli özelliği de TAMAMEN özgür yazılım olması. Bence GNUzilla.

Son düzenleme:
Chrome 64 Bit çıktığından beri kullanıyorum. Daha önce Firefox kullanıyordum, Firefox 64 Bit hala Beta aşamasında olduğundan dolayı Chrome 64 Bit kullanmaya devam ediyorum.

Microsoft Edge kullanıyorum. İnternet tarayıcısı sade ve şık duruyor. Eklenti desteğinin olmaması üzücü. Sayfalar arası geçişlerde gayet hızlı.

O değilde konunun yeri değişmiş galiba. Öncede İnternet Araçları bölümünde idi. Şimdi Diğer Konu Dışı'na taşınmış? Neden öyle oldu ki? (n)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı