Paarsiu Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #1 Merhabalar. Size bir takım sorular sordum cevaplayın ve neden onu seçtiğinizi anlatın.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2016 #2 Dizüstü bence, istediğin yere götür. Oyununu oyna, işlerini hallet, sunumunu hazırla yani benim açımdan her işe yarıyor.
Dizüstü bence, istediğin yere götür. Oyununu oyna, işlerini hallet, sunumunu hazırla yani benim açımdan her işe yarıyor.
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 22 Ocak 2016 #3 Telefon ve masaüstü bilgisayar. Masaüstü gücünden, söküp takması kolay olduğundan dolayı; cep telefonu da işlevselliğinden dolayı.
Telefon ve masaüstü bilgisayar. Masaüstü gücünden, söküp takması kolay olduğundan dolayı; cep telefonu da işlevselliğinden dolayı.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 23 Ocak 2016 #4 Masaüstünü tek geçerim.