Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Sana dedik o kadar TürkNet'i denemekten zarar gelmez diye. Bak ben denedim.

İndirme hızım: 25
Yükleme hızım:2
Paketim: 35 mbps akk yok
Fiyat:60 TL
Taahhüt:yok
Servis sağlayıcı:türknet
Kalite memnuniyetim:10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim:10 üzerinden 9

Ne yapalım hocam, forumlarda onca şikayetleri görünce tırstım biraz. Güle güle kullanın değerler gayet iyi. Sürekli bu stabil değerlerle kullanman dileğiyle.
O kulak ardı ettiğim şikayetlerin hepsi bende değil ama babamda başıma geldi. TürkNet müşteri hizmetlerine işi sık düşecek insanlar için değil. Netspeed geçirdik bizde babamı. Daha tam deneyemedim ama 100 Mbps'ye kadar indirme 4 Mbps'ye kadar yükleme 200 GB AKK. AKK sonrası 24/2 58 TL. Kurulumu yaptık ama inceleme fırsatım olmadı. Ama hız testi yaptığımda değerleri 74'tü. Yani buradan TürkNet'e geçecek arkadaşlara söylüyorum. Müşteri hizmetlerine işiniz sık düşüyorsa geçmeyin.

Evet doğru söylüyorsunuz müşteri hizmetleri sıkıntılı ama int. Üzerinden kayıt bırakınca 1 gün sonra arıyorlar ama iş iş ten geçmiş oluyor bazen.

Evet doğru söylüyorsunuz müşteri hizmetleri sıkıntılı ama int. Üzerinden kayıt bırakınca 1 gün sonra arıyorlar ama iş iş ten geçmiş oluyor bazen.
Bir nevi yaptıkları doğru ama çözüme yönelik değil müşteri hizmetlerini arayınca kayıt alıyorum diyor başka bir şey yaptığı yok. Bir de millet değişik bağlantı gitse araştırmadan müşteri hizmetlerini arıyor.

Download hızım: 34.25 Mbps
Upload hızım: 2.65 Mbps
Paketim: FiberNet
Fiyatı: Ayda 100 TL +Tivibu
Taahhüt: 24 Ay
Servis sağlayıcım: TürkTelekom Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…