Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

İndirme hızım: 23 Mbps
Yükleme hızım: 1.97 Mbps
Paketim: HIPERNET 24 Mbps Limitsiz (!) 50 GB AKK
Fiyatı: Ayda 64 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Türk Telekom (Nadir de olsa altyapının iyi olduğu bazı kullanıcılara iyi hizmet veriyor, lakin çoğu kişi bu firmadan haklı olarak şikayetçi)

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 7
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 7

Frankfurt gündüz ping 56, gece ping 70-80
Speedtest ping 13-16 (En düşüğü)
Speedtest ping 19-21 (En yükseği)

3'er puan kırma sebebi 50 GB AKK olmasından dolayıdır. :)
Sana dedik o kadar TürkNet'i denemekten zarar gelmez diye. Bak ben denedim.:ROFL:
öğlen.jpg

İndirme hızım: 25
Yükleme hızım:2
Paketim: 35 mbps akk yok
Fiyat:60 TL
Taahhüt:yok
Servis sağlayıcı:türknet
Kalite memnuniyetim:10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim:10 üzerinden 9

Ne yapalım hocam, forumlarda onca şikayetleri görünce tırstım biraz. :) Güle güle kullanın değerler gayet iyi. Sürekli bu stabil değerlerle kullanman dileğiyle. :)
O kulak ardı ettiğim şikayetlerin hepsi bende değil ama babamda başıma geldi. TürkNet müşteri hizmetlerine işi sık düşecek insanlar için değil. Netspeed geçirdik bizde babamı. Daha tam deneyemedim ama 100 Mbps'ye kadar indirme 4 Mbps'ye kadar yükleme 200 GB AKK. AKK sonrası 24/2 58 TL. Kurulumu yaptık ama inceleme fırsatım olmadı. Ama hız testi yaptığımda değerleri 74'tü. Yani buradan TürkNet'e geçecek arkadaşlara söylüyorum. Müşteri hizmetlerine işiniz sık düşüyorsa geçmeyin.

O kulak ardı ettiğim şikayetlerin hepsi bende değil ama babamda başıma geldi. TürkNet müşteri hizmetlerine işi sık düşecek insanlar için değil. Netspeed geçirdik bizde babamı. Daha tam deneyemedim ama 100 Mbps'ye kadar indirme 4 Mbps'ye kadar yükleme 200 GB AKK. AKK sonrası 24/2 58 TL. Kurulumu yaptık ama inceleme fırsatım olmadı ama hız testi yaptığımda değerleri 60'ın üzerindeydi. Yani buradan TürkNet'e geçecek arkadaşlara söylüyorum. Müşteri hizmetlerine işiniz sık düşüyorsa geçmeyin.
Evet doğru söylüyorsunuz müşteri hizmetleri sıkıntılı ama int. Üzerinden kayıt bırakınca 1 gün sonra arıyorlar ama iş iş ten geçmiş oluyor bazen.

Evet doğru söylüyorsunuz müşteri hizmetleri sıkıntılı ama int. Üzerinden kayıt bırakınca 1 gün sonra arıyorlar ama iş iş ten geçmiş oluyor bazen.
Bir nevi yaptıkları doğru ama çözüme yönelik değil müşteri hizmetlerini arayınca kayıt alıyorum diyor başka bir şey yaptığı yok. Bir de millet değişik bağlantı gitse araştırmadan müşteri hizmetlerini arıyor.

Download hızım: 34.25 Mbps
Upload hızım: 2.65 Mbps
Paketim: FiberNet
Fiyatı: Ayda 100 TL +Tivibu
Taahhüt: 24 Ay
Servis sağlayıcım: TürkTelekom Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı