[ANKET] Sahip olduğunuz telefon ve sahip olmak istediğiniz telefon

Telefonunuzdan memnun musunuz ? Değiştirecek misiniz ? İstediğiniz telefon markası


  • Oy verenlerin toplamı
    212
Oppo A5 2020 kullanıyorum. PUBG oynuyorum yılın 6 ayı hastası olup kalan 6 ayı sinirden oyunu sildiğim saçma oyun her sene tekrarlanıyor bu PUBG oynayınca değiştiresim geliyor ama onun dışında memnunum iPhone 12 Pro isterdim ya da redmagic 5G.
 
Nokia 5 kullanıyorum. 4 yıldır her şeyime yetiyor. Oyun vs. işlerle uğraşmadığımdan daha 2 yıl daha gider diye düşünüyorum. Sahip olmak istediğim telefon ise Nokia 5.3.
 
Asus Zenfone 3 gayet memnunum ama değişmeyi düşünüyorum 2017 Şubat ayında almıştım. Yavaştan ömrünü dolduruyor, Andoid 8.0 çıktığında güncelleme aldı onun haricinde yazılımsal desteği kesildi telefonun. Keşke Apple gibi 4-5 sene yazılım desteği verilse Android telefonlara. Yakında değişmeyi düşünüyorum kasada ezilmeler oldu,kapatma tuşu içine göçtü,cihaz kasmaya başladı, 32GB sık sık fotoğraf ve video depolayan birisiyseniz gerçekten yetersiz kalıyor. Kullanılabilir depolama alanı 24 GB zaten. Yine Asus Zenfone almayı düşünüyorum ama arayüzü olsun, kasa kalitesi olsun çok sevdiğim bir seri.
 
S5 kullanıyorum, ihtiyacımı görüyor. Değiştirmek istersem M51 alırım muhtemelen. Çin markalarını tercih etmiyorum. Birisine birkaç dolar da olsa para kazandıracaksam Güney Kore'li kardeşlerimiz kazansın 🙂
 

Geri
Yukarı