AdLine Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #11 Oy verirken intel işlemci vardı. Ansızın işlemci değiştirdim. Yanlış destek vermeme rağmen amd geçmiş.
Oy verirken intel işlemci vardı. Ansızın işlemci değiştirdim. Yanlış destek vermeme rağmen amd geçmiş.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #12 Linux Oyunda dedi: 102 oy oldu ben de İntel İ5 kullanıyorum çok yanlış bir hesaplama acilen düzelt! Genişletmek için tıkla... Üzgünüm. Zaten sabahtan beri sürekli sayı artıyor hesaplamayı tekrar yapıyorum sinirlerim bozuldu. CodeExpert dedi: i3-2100 Kullanıyorum iyi idare etti diyebilirim. Bazen param olmadığında işlemcinin üstünde omlet yaptığımı hatırlıyorum. Tam bir öğrenci işlemcisi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... İlk defa işlemci üzerinde gerçekten omlet pişiren duydum? Tadı güzel miydi? Ayrıca bir kaç anket daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Hangi monitörü kullanıyorsunuz gibi.
Linux Oyunda dedi: 102 oy oldu ben de İntel İ5 kullanıyorum çok yanlış bir hesaplama acilen düzelt! Genişletmek için tıkla... Üzgünüm. Zaten sabahtan beri sürekli sayı artıyor hesaplamayı tekrar yapıyorum sinirlerim bozuldu. CodeExpert dedi: i3-2100 Kullanıyorum iyi idare etti diyebilirim. Bazen param olmadığında işlemcinin üstünde omlet yaptığımı hatırlıyorum. Tam bir öğrenci işlemcisi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... İlk defa işlemci üzerinde gerçekten omlet pişiren duydum? Tadı güzel miydi? Ayrıca bir kaç anket daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Hangi monitörü kullanıyorsunuz gibi.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 20 Mayıs 2020 #13 Geronix dedi: Üzgünüm. Zaten sabahtan beri sürekli sayı artıyor hesaplamayı tekrar yapıyorum sinirlerim bozuldu. İlk defa işlemci üzerinde gerçekten omlet pişiren duydum? Tadı güzel miydi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam. Zaten sürekli değiştiğini biliyorum bir not bırakın ve hiç düzenlemeyin bence.
Geronix dedi: Üzgünüm. Zaten sabahtan beri sürekli sayı artıyor hesaplamayı tekrar yapıyorum sinirlerim bozuldu. İlk defa işlemci üzerinde gerçekten omlet pişiren duydum? Tadı güzel miydi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam. Zaten sürekli değiştiğini biliyorum bir not bırakın ve hiç düzenlemeyin bence.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #14 Linux Oyunda dedi: Gerek yok hocam. Zaten sürekli değiştiğini biliyorum bir not bırakın ve hiç düzenlemeyin bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım. Ama not arada kaynadığı için işe yaramıyor. Ya moderatörler anketi kapatacak ya da bu böyle devam edecek.
Linux Oyunda dedi: Gerek yok hocam. Zaten sürekli değiştiğini biliyorum bir not bırakın ve hiç düzenlemeyin bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım. Ama not arada kaynadığı için işe yaramıyor. Ya moderatörler anketi kapatacak ya da bu böyle devam edecek.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 21 Mayıs 2020 #15 Sonuçlar hala değişmekte
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2020 #16 Catastrophe dedi: Sonuçlar hala değişmekte Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Yapacak bir şey yok.
Catastrophe dedi: Sonuçlar hala değişmekte Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Yapacak bir şey yok.