reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 1 Nisan 2021 #31 Oyunun baslatma seceneklerine yazacaksiniz. Steam Destek :: Oyun Başlatma Seçeneklerini Ayarlamak support.steampowered.com
Oyunun baslatma seceneklerine yazacaksiniz. Steam Destek :: Oyun Başlatma Seçeneklerini Ayarlamak support.steampowered.com
sonofgodzexus Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #32 reptile dedi: @sonofgodzexus Oyunu -insecure komutuyla baslatip tekrar deneyin. CS: GO zaten bedava. Yeni hesap olusturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam saolsaın artık botlara yalvarıcaz
reptile dedi: @sonofgodzexus Oyunu -insecure komutuyla baslatip tekrar deneyin. CS: GO zaten bedava. Yeni hesap olusturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam saolsaın artık botlara yalvarıcaz
b0rckali Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 197 Çözümler 7 1 Nisan 2021 #33 sonofgodzexus dedi: Steam Community :: SonOfGodZexus buyur hocam bakabilirsin sadece CS oynuyorum o da bir tane arkadaşımla. Ekli tek bir arkadaşım var. Genişletmek için tıkla... Hesabiniz VAC yasaklamasi almış, bu demek oluyor ki hesabınızda daha önce hile kullanmışsınız yada kullanmışlar. Yeni hesap açıp oynayabilirsiniz.
sonofgodzexus dedi: Steam Community :: SonOfGodZexus buyur hocam bakabilirsin sadece CS oynuyorum o da bir tane arkadaşımla. Ekli tek bir arkadaşım var. Genişletmek için tıkla... Hesabiniz VAC yasaklamasi almış, bu demek oluyor ki hesabınızda daha önce hile kullanmışsınız yada kullanmışlar. Yeni hesap açıp oynayabilirsiniz.