Banka/Kart Anlaşmalı işyerlerinden Iyzico ile 1000 TL'ye kadar %50 cashback!

Kendim bizzat İyzico müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim katıldıklarım kısmında görünmediğini. Müşteri temsilcisi eğer link üzerinden girdiğinizde katıldığınız görünüyorsa harcayabilirsiniz dedi. Eğer bir cashback gelmezse tekrardan müşteri hizmetlerine bağlanıp bilgi alabilirsiniz dedi. Şu anlık linkten kampanyaya katıl diyenlerin başka bir şey yapmasına gerek yok gibi.
Ben aradım kendileri kişiye özel dedi yani sana sms olarak gelmesi gerekiyor dediler . Bunun gibi kampmanyalar genel değil kişiye özeldir dedi ve rastgele seçiliyormuş dedi telefonda konuştum . Ilginc size farklı bana farklı .

Ben aradım kendileri kişiye özel dedi yani sana sms olarak gelmesi gerekiyor dediler . Bunun gibi kampmanyalar genel değil kişiye özeldir dedi ve rastgele seçiliyormuş dedi telefonda konuştum . Ilginc size farklı bana farklı .
Evet hocam bende desteği mail attım, bana bu kampanya sizin hesabına tanımlı değil o nedenle sizin için geçerli değil yazmışlar.

ee burdakilinkten kampyanyaya gidipi kayıt olup cashback alan var mı bu kampanyadan?
Katıldıklarım kısmında gözükmeyen kampanyaların ödemesini yapmıyorlar. 4 gün geçti üstünden ödemesi yapılmadı %50 nin. Sorunca da AI cevap veriyor karşında gerçek insan bulamıyorsun. Aynı mesajı spamlıyorlar.

Tek kullanımlık diye biliyorum bugün son gece 12'den sonra yok. Gaming gen üzerinden az önce alışveriş yaptım 2000 TL 3 kampanya birleşti ve toplam 1199 TL iade aldım.

Hangi kampanyaları kullandınız?
Bende Gaming genden termal macun ve işlemci fanı almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı