Anlık bilgisayar kapanması ardından görüntü bozulması

Krino6

Hectopat
Anormal hiçbir şey yokken ve bilgisayar da uzun bir süre falan açık değilken durduk yere kendini yeniden başlattı. Sonrasında açıldığında, ne olduğunu bilmiyorum örnekle tarif edeceğim. Satranç tahtasındaki siyah kısımları düşünün onların yeşil hali ekranıma geldi. Birkaç kere kaybolup yeniden geldikten sonra bilgisayarım kapandı. Olay görüntüleyicisinin resimlerini aşağıya bırakıyorum. Sizce neden olmuş olabilir? Ne yapmalıyım?

1617040318332.png

1617040349094.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara kalıcı bir zarar verir mi?

Eğer sorun PSU işe zarar verme ihtimali var bir süre USB aracılığı ile Linux kullanın (kurulum yapmayın USB üzerinden başlatın) eğer sistem yine kapanmaya devam eder işe PSU değiştirmem lazım sorunun yazılımsal olup olmadığını test etmeden bilemeyiz.

Eğer sorun PSU işe zarar verme ihtimali var bir süre USB aracılığı ile Linux kullanın (kurulum yapmayın USB üzerinden başlatın) eğer sistem yine kapanmaya devam eder işe PSU değiştirmem lazım sorunun yazılımsal olup olmadığını test etmeden bilemeyiz.
Şu an hala bir şey yaşamadım. Ekran kartını güncellemediğimden olabilir diye düşündürttü o yüzden. Tekrar olursa alternatif çözüm yollarını deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı