Anlık kasma ve donma

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, son zamanlarda anlık donma, kasma sorunu yaşıyorum. FPS'im 100'lerden 5'e düşüyor. Son yayınlanan Radeon Adrenalin sürümüyle alakası olabilir mi? Kullananlar bu sorunu yaşıyor mu?

Hangi oyunda? Sisteminiz nedir? Bütün oyunlarda mı?
Tüm oyunlarda yaşıyorum. Valorant ve Just Cause 2 yüklü sistemimde. İkisinde de aynı FPS sorunuyla karşılaştım.

Ryzen 3 3200U
Vega 3
8 GB 2666 MHz RAM
ASUS 509DA Laptop

Hocam internette video izleyip SS atsanız güzel olabilir. FPS düşüşü sıcaklıkla doğrudan bağlantılı çünkü. Onun dışında en son kurduğunuz driverdan sonra mı oldu bu olaylar?
Tam olarak emin değilim ama, en son çıkan driverı indirdikten sonra başladı. Ondan mı kaynaklı bilemiyorum.

Hocam sıcaklıkları atabilirseniz çok güzel olur. Onun dışında eski drivere geçmeyi deneyebilirsiniz. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Eğer aktifseniz birazdan OSD Ekranını atacağım.
Hocam sıcaklıkları atabilirseniz çok güzel olur. Onun dışında eski drivere geçmeyi deneyebilirsiniz. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Tam FPS'in düştüğü anı yakalayıp çektim. Sıcaklıklar yüksek, FPS düşük.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…