Anlık kopma ve Ping yükselmeleri

Hoca malesef sizinle aynı durumdayım. Benim kullandığım ISS de sadece benim şehrimde hizmet veren kablosuz bir sağlayıcı. Çatıya birşey takıyorlar onunla geliyor internet. Eğer sizin sağlayıcıda aynı şekilde sağlıyorsa interneti o zaman o paket kayıplarına yapabilecek hiç birşey yok. Kendimden biliyorum.

Ya adamlar dese ki altyapı yetersiz yada sistemimiz de sıkıntı var neyse de, hız testi tamamsa gerisi beni bağlamaz diyor. İlk 2 hafta gayet iyiydi. Son 1 hafta berbat. Sizin ISS hangisi? Ayrıca sitelerde profesyonel çözümler diyor alıp yüzlerine vurasım var modemi...

Ya adamlar dese ki altyapı yetersiz yada sistemimiz de sıkıntı var neyse de, hız testi tamamsa gerisi beni bağlamaz diyor. İlk 2 hafta gayet iyiydi. Son 1 hafta berbat. Sizin ISS hangisi? Ayrıca sitelerde profesyonel çözümler diyor alıp yüzlerine vurasım var modemi...
Bizim ISS sadece Konya'da hizmet veriyor ismini bile duymamışsındır daha. Adamların '' bu çanak sistemiyle internet işi olmaz ama size kakalıyoruz '' diyecek halleri yok ya. Uyduruyorlar bişeyler satabilmek için. Kablo olmadan internet olmaz.

Bizim ISS sadece Konya'da hizmet veriyor ismini bile duymamışsındır daha. Adamların '' bu çanak sistemiyle internet işi olmaz ama size kakalıyoruz '' diyecek halleri yok ya. Uyduruyorlar bişeyler satabilmek için. Kablo olmadan internet olmaz.
Bunları şikayet edebileceğim bir yer var mı? Mahkemeye şikayet edersem bir şey çıkar mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı