Anlık ping yükselmeleri

Arkantos

Hectopat
Öncelikle merhaba yaklaşık 4, 5 aydır anlık ping sorunu yaşıyorum daha öncesinde belki 2 3 yıldır bu neti kullanıyorum fakat böyle bir sorun ortaya çıktı ve çözümünü bulamıyorum sorunu ve bununla alakalı başıma gelenleri anlatacak olursam örneğin Online bir oyuna giriyorum bu herhangi bir oyun olabilir oynarken 10, 15 dk geçtikten sonra ping fırlamaya başlıyor bu kesinti şeklinde devam ediyor ping değerleri 150, 200 bazen 900 bazen 2000'e kadar görmüşlüğüm var ve bu ping değerleri 3, 5 saniyede bir inip çıkıyor bazen çıkıyor kalıyor vs daha sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorum ve bir şey izlemeye döndüğümde normal bir şekilde video izleyebiliyorum ama bu yüzden oyun oynayamıyorum işin TTNET kısmına gelirsem eğer arıyorum bildiriyorum bana en başta splitter cihazında problem var dediler bende değiştirdim sorun devam etti dediler ki modemde problem var yeni modem aldım devam etti yetmedi dediler ki bina da ki kablo eskimiş onun değişmesi gerek değiştirdim hala devam ediyor ve aradığımda şimdi de bizimle alakalı bir problem yok sizinle alakalı diyorlar daha önce DNS değiştirmeyi denedim denk geldi bilgisayarı bile değiştirdim tabii ki bu sebep yüzünden değil modem kapa dinlendir ve benzeri şeylerin hepsini denedim biri bana fikir verebilir mi sebep ne olabilir?

İnternet bağlantım kablolu

Son düzenleme:
İnternet hızınız düşükse başkası bağlanırsa modeme ping olabilir. Bir de sadece siz bağlanın öyle deneyin. Ek olarak TT'a fastpath'e geçmek istiyorum deyin tabii eğer interleaved modundaysanız modem arayüzünden kontrol edin bu ayarı.

İnternet hızınız düşükse başkası bağlanırsa modeme ping olabilir. Bir de sadece siz bağlanın öyle deneyin. Ek olarak TT'a Fastpath'e geçmek istiyorum deyin tabii eğer interleaved modundaysanız modem arayüzünden kontrol edin bu ayarı.

Cevabınız için teşekkür ederim internet hızlım 13Mbps fakat TTNET'i aradığımda hiçbir şey yapmıyorlar sorunun benden kaynaklı olduğunu söylüyorlar bu gün zorla arıza kaydı açtırdım fakat 1 saat geçmedi çözüldü deyip mesaj attılar fakat değişen hiçbir şey yok her yolu denedim ama ne fayda.

1599150606316.png

Bende böyle bir sorun oluyor. Ping anlık çok yükseliyor. CS:GO oynarken bundan dolayı çok fazla takılmaya sebep oluyor. Karakter sağa sola teleportlanıyor. Neden böyle oluyor acaba? Türk Telekom kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı