Anlık Ping Yükselmesi Sorunu

Phoxyie

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 gün önce MSI GE73 RAIDER CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+128SSD-17.3"-GTX1050Tİ 4GB-W10 markalı bilgisayarı aldım. CS:GO ve PUBG gibi oyunlar oynarken anlık ping 1500-2000 ms lere kadar çıkıyor. Bunun bilgisayardan kaynaklanabilme olasılığı var mıdır? Telefon internetini bağlayınca yine bir anlık ping yükselmesi yaşıyorum ama 1500-2000 ms lere çıkmıyor. Acaba yazılımsal bir internet sorunu yaşıyor olabilir miyim ? MSİ markalı laptoplarda Killer Diagnostic var bunu güncellemediğimden veya kullanmadığımdan olabilir mi ?

Kablosuz bağlantı kullanıyorum ve 2 ayrı modemde denedim. Ancak eski bilgisayarımda bunu yaşamıyordum ya da daha az yaşıyordum diyebilirim.

Bağlantıyı kablolu bir şekilde gerçekleştirmek daha faydalı olacaktır.DNS değiştirmeyi denedin mi? Örnek olarak 8.8.8.8 alt ise 8.8.4.4 olarak girersen belki birazda olsa faydasını görürsün.

Arkadaşlar 10 defa yazmış, ben de 11.defa yazayım.

Kablolu bağlantı kurun.
Kimse yazmamış ben de yazayım. Kablolu bağlantı kuracaksak neden wi-fi özellikli laptop alıyoruz? Alır masaüstü kullanırız arkadaşlar, gereksiz cevaplar vermeyin. Windows 10'da ya da benim kullandığım monster laptopta büyük problem. Laptop kabloluda iyi hoş fakat wi-fi geçince 30-40dakika veya 2 saatte bir anlık 10k'lara varan ping değerlerine ulaşıyor. Daha önce servise gitti laptop ve wi-fi adaptörü değiştirildi, yazılımı güncellendi. Garantiden aldıktan sonra tekrar bir format atana kadar masaüstü bilgisayarımı kullandım fakat şu an görüyorum ki sorun çözülmemiş. Donanım ve yazılım güncellendiğine göre geriye tek suçlu windows 10 kalıyor.

Küçük bir edit; Modem veya ISS ile alakalı bir durum değil. Superonline ve vodafone fiber olmak üzere iki farklı ISS ve 2 farklı modemle sorunun kaynağının bu olmadığını anladım.

Yaklaşık 10 gün önce MSI GE73 RAIDER CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+128SSD-17.3"-GTX1050Tİ 4GB-W10 markalı bilgisayarı aldım. CS:GO ve PUBG gibi oyunlar oynarken anlık ping 1500-2000 ms lere kadar çıkıyor. Bunun bilgisayardan kaynaklanabilme olasılığı var mıdır? Telefon internetini bağlayınca yine bir anlık ping yükselmesi yaşıyorum ama 1500-2000 ms lere çıkmıyor. Acaba yazılımsal bir internet sorunu yaşıyor olabilir miyim ? MSİ markalı laptoplarda Killer Diagnostic var bunu güncellemediğimden veya kullanmadığımdan olabilir mi ?
Sorun çözülmüştür umarım.Çözülmediyse aygıt yöneticisinden Ağ bağdaşçılarınızı güncelleyin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı