Anlık Ruh Haliniz

Arkadaşlarıma sürekli nasıl diyebilirim; Tam öldüm ölücem havasında davranıyorum çünkü gerçekten her gece hastanedeyken bunalıma girip sabah 5-6'ya kadar yalnız başıma oturuyorum. Mayıs ayında böyle değildim veya Nisan gece 2'ye kadar hep benimle konuşan bir sevgilim vardı, sabah ise onla sarılarak yatardım serviste. O gittiğinden beri buradayım son umut burası çünkü tanındıkça uzaklaşan biriyim, kimsenin acımasını kaldıramıyorum.
-Seni üzmek istemedim Soul-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence ölü modunda takılmak yerine enerjik birisi olmaya çalışın. Hayat böyle geçmez çünkü. Anın tadını çıkarmaya çalışın çünkü hızlı geçiyor zaman.

''Anlayamazsın, kaçamazsın. Dertten kederden uyuyamazsın... Dertten, sevdadan ne hale geldim, anlayamazsın...''

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

''Anlayamazsın, kaçamazsın. Dertten kederden uyuyamazsın... Dertten, sevdadan ne hale geldim, anlayamazsın...''

😀

Son düzenleme:
tenor.gif

Birazcık eskiye dönelim. Çok iyi şarkıdır kendileri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı