Bıraktığım videoda 3'ncü saniyede yaşanan olay yani anlık olarak FPS düşmesi başıma geliyor. Ama videodaki gibi çok nadir olarak başıma geliyor. Belki oyunu 3 4 saat oynarken 1 kere gibi. Bu korkulacak bir şey mi? Her bilgisayarda olur mu?
Çoğu oyunda bu başıma geliyor. Monitörden olamaz çünkü ekran kaydı alıp izliyorum yine aynı sorun videoda da var. Sizlerden yardım bekliyorum. Bu sorun neden olur ve korkmalı mıyım? Herkesin başına geliyor mu? Ekran kartımda sorun mu var? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Sorunun...
Şimdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Donanımsal olarak çok bilgim yok lakin yine de görüşümü sorarsan bir sıkıntı yok gibi ekran kartı tarafında. Eğer için rahat etmeyecekse yine de garantiye yollayabilirsin nasıl olsa birşey kaybetmiyorsun.
Kanka o monitörün ısınmasından kaynaklı bir şey, bende de oluyor. İlk başta ben de korkmuştum Dikkat edersen bilgisayarını kapattıktan sonra bu sefer soğuyacağı için yine o ses gelecektir. Genleşmeyle alakalı sanırsam. Bu arada darboğaz yaşadığımı düşünmüyorum.