Arkadaşlar iyi Sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.
Sorum şu. Aşağıdaki görselde olan tuşların içerisinde üstünde yazan değerler var, bu tuşlardan herhangi bir tanesine basıldığında değerleri metin kutusuna yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Arkadaşlar iyi sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.
Sorum şu. Aşağıdaki görselde olan tuşların içerisinde üstünde yazan değerler var, bu tuşlardan herhangi bir tanesine basıldığında değerleri metin kutusuna yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Hocam o kadar biliyorum zaten ama Post ettiğim zaman 1 kere yazdırıyor ve diğer butona tıklandığı zaman içindeki değeri silip yeni değeri yazıyor yan yana yazdırmak istiyorum onu soruyorum zaten.
Hocam o kadar biliyorum zaten ama post ettiğim zaman 1 kere yazdırıyor ve diğer butona tıklandığı zaman içindeki değeri silip yeni değeri yazıyor yan yana yazdırmak istiyorum onu soruyorum zaten.
Arkadaşlar iyi Sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.