PHP Anlık veri yazdırma

Timuçib

Hectopat
Arkadaşlar iyi Sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.
Sorum şu. Aşağıdaki görselde olan tuşların içerisinde üstünde yazan değerler var, bu tuşlardan herhangi bir tanesine basıldığında değerleri metin kutusuna yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Ekran görüntüsü_2023-05-26_19-18-04.png

Arkadaşlar iyi sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.
Sorum şu. Aşağıdaki görselde olan tuşların içerisinde üstünde yazan değerler var, bu tuşlardan herhangi bir tanesine basıldığında değerleri metin kutusuna yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Eki Görüntüle 1794365

JavaScript ile function oluşturacaksın. PHP ile beraber entegresini halledeceksin sonra da.

Arkadaşlar iyi Sosyaller herkese, birkaç aydır web programlamaya geçtim ve bazı sorunlar yaşıyorum. PHP bayağı farklı geldi.

Eki Görüntüle 1794365
@300319 Hocam yardım lazım.

W3 Schools içinde gerekli makale var. Buradan güzel bir şekilde PHP ile Ajax nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı