L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.650 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Ağustos 2021 #11 MrMajeste dedi: Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla... Hocam gülmenizde saklı olan sebebi anlayamadım açıkcası. Bana detaylı bir şekilde neden haha attığınızı anlatır mısınız?
MrMajeste dedi: Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla... Hocam gülmenizde saklı olan sebebi anlayamadım açıkcası. Bana detaylı bir şekilde neden haha attığınızı anlatır mısınız?
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 7 Ağustos 2021 #12 Lycus dedi: Hocam gülmenizde saklı olan sebebi anlayamadım açıkcası. Bana detaylı bir şekilde neden haha attığınızı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Aileden aileye, ebeveyne göre farklı olan bir durumu kesin bir dille kendinize göre yargılamışsınız. Genele vurmamanızı öneririm.
Lycus dedi: Hocam gülmenizde saklı olan sebebi anlayamadım açıkcası. Bana detaylı bir şekilde neden haha attığınızı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Aileden aileye, ebeveyne göre farklı olan bir durumu kesin bir dille kendinize göre yargılamışsınız. Genele vurmamanızı öneririm.
baymooner Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri 32,0 GB RAM GeForce GTX 1660 Ti(6 GB VRAM) AMD Ryzen 5 2600 520+480 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #13 Hangisinin imkanları senin gelişimine en iyi katkıyı sağlıyorsa onun yanında kalmalısın.