Anneler Günü için kahve makinesi önerisi

Karacaya karşı tek alınabilir yanı haznenin metal olması. ( Malzeme çelik mi bilmediğimden metal yazdım )

Karacanınki plastik olduğu için sık kullanımda illa ki zararı olabilir.

İkisi de neredeyse aynı fiyat ama çelik haznesinin tek yaptığı sadece Türk kahvesi yapmak ise ben olsam yine de karacayı alırdım.

Çünkü hem sütlü kahve hem de sütlü içecekler yapabiliyor.

Diğeri hakkında çok bilgim yok, sizin varsa yazın lütfen.
Süt özelliği işlevsel değil kanımca Karaca ürünleri çok hassas çabuk hata veriyor, geç pişiriyor. Kullandığım için birkaç modelle birlikte ondan söyledim burada sizi kötülemek vs gibi bir amaç yok.

Sonuçta herkes bir modelden memnun kalabilir doğal bir şey bu.

Benim Türk kahve makinesinde toplam 6 ürün kullanan biri olarak sıralamam şu,

1) Fakir Kaave Steel Modeli (Mono olan değil)
2) Arçelik TKM serisi
3) Grundik Trasia serisi

Başka önerileriniz var mı? Tek Türk kahvesi olmadan.
Filtre kahve makinesi yanına türk kahve makinesi olarak ayrı ayrı alman daha iyi olur

Teşekkürler ama sanırım fakirin Türk kahvesi yapan makinesi alacağım.

Teşekkürler ama sanırım fakirin Türk kahvesi yapan makinesi alacağım.
Şiddetle öneririm 5 sene kullandık günde yeri geldi 10 kere yaptık. 5 sene bir kere götürmedik servise yani bir sonra türk kahvesi alırsak kesinlikle ilk tercih yine Fakir olacak.

Filtre kahve makinesinde öneri yapabilirim ayrıca bütçenizi dahilinde de olur tercih sizin.

Şiddetle öneririm 5 sene kullandık günde yeri geldi 10 kere yaptık.

Filtre kahve makinesinde öneri yapabilirim ayrıca bütçenizi dahilinde de olur tercih sizin.

Teşekkürler filtre kahve makinesini de alsam muhtemelen tek ben içerim onun için gerek yok.

Şiddetle öneririm 5 sene kullandık günde yeri geldi 10 kere yaptık. 5 sene bir kere götürmedik servise yani bir sonra Türk kahvesi alırsak kesinlikle ilk tercih yine fakir olacak.

Peki fakirin bu modellerinde sütlü Türk kahvesi gibi seçenekleride var mı?

Teşekkürler filtre kahve makinesini de alsam muhtemelen tek ben içerim onun için gerek yok.

Peki fakirin bu modellerinde sütlü Türk kahvesi gibi seçenekleride var mı?
Sütlü türk kahvesi seçeneği yok hayır. Bildiğim kadarıyla Karaca dışında pek de bulunmuyor ama biz aldık alalı bir kere kullandık gerek de yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı