Anneler Günü için lego çiçek nasıl verilmeli?

Arakon

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nereye gitsem sürekli lego çiçeklerin satıldığını görüyorum ve ilgimi çekmedi değil. Annem genel olarak orkideleri çok seviyor, evde de var çalıştığı yerde de var o yüzden acaba lego orkide mi alsam dedim ama emin olamadım. Diyelim ki aldım yapıp mı vermek daha mantıklı yoksa kutusuyla beraber verip kendisinin yapmasını mı istemek daha doğru olur?

Lego çiçek düşünmüş olmamın sebebi farklı ve ilginç bir hediye vermek istemem. Bir de bu güzel bir fikir değilse başka şeyler önerebilir misiniz?

Çok parçalı değilse bence sıkıntı olmaz, ama fiyatları parça sayısına göre çok pahalı genelde. Eğer parçası çoksa, yaşlıysa ve göz kusurları varsa kendin yapıp verebilirsin. Ama belki de kendisi uğraşıp yapmak ister. İstersen hediyeyi verirken nasıl istediğini sor sen yap derse yapar verirsin kendisi isterse kendisi yapar.

Çok parçalı değilse bence sıkıntı olmaz, ama fiyatları parça sayısına göre çok pahalı genelde. Eğer parçası çoksa, yaşlıysa ve göz kusurları varsa kendin yapıp verebilirsin. Ama belki de kendisi uğraşıp yapmak ister. İstersen hediyeyi verirken nasıl istediğini sor sen yap derse yapar verirsin kendisi isterse kendisi yapar.
Teşekkür ederim ve evet ne yazık ki parça sayısına göre pahalı kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı