Bundan sonra zarar görmemek için annenizi nazik bir şekilde uyarın ve bir daha yapmaması gerektiğini anlatın. (Neden bu konuyu paylaştığınızı anlayamadım yardımcı olursanız teşekkürler.)
Ne 250'si hocam Vatan'da 659 lira. Msı Gts250 Gddr3 1gb 256bit Nvidia Geforce Dx10 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daNe saçmalıyorsunuz? Hurdacı 20TL den fazla vermez GTS250 tek başına 250TL.
Ne 250'si hocam Vatan'da 659 lira. Msı Gts250 Gddr3 1gb 256bit Nvidia Geforce Dx10 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yazık olmuş.
Hocam b*k atmıyorum ama acın azalsın diye 650TL olmadığını söylemek istiyorum. Stokta olmadığı için random fiyat veriyorlardır.Ne 250'si hocam Vatan'da 659 lira.
Aynen boş kasa verilse zarar 20-25TL falan olur ama dizili kasa verilmesi sıkıntı. O parayla 1 hafta iskender yerdin ziyafet çekerdin kendineBoş kasayı v.s verse tamamda, içi dolu sistemi vermek nedir?
Parantez içine ünlem koymayınca anlaşılmıyormuşHocam b*k atmıyorum ama acın azalsın diye 650TL olmadığını söylemek istiyorum. Stokta olmadığı için random fiyat veriyorlardır.
Bu arada geçmiş olsun. Annene sordun mu tanesini kaç liradan vermiş. Umarım 3-5 Euro değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.