Annem 2 tane bilgisayarı hurdacıya vermiş

Ne 250'si hocam Vatan'da 659 lira.
Hocam b*k atmıyorum ama acın azalsın diye 650TL olmadığını söylemek istiyorum. Stokta olmadığı için random fiyat veriyorlardır.
Bu arada geçmiş olsun. Annene sordun mu tanesini kaç liradan vermiş. Umarım 3-5 Euro değildir.

1596992338075.png

Konu neden bu kategoride.

@Camila Yok sıfırı o kartın olsa da o kadar verilmez 250 şuanki piyasaya göre. Normalde 150TL falan.

Boş kasayı v.s verse tamamda, içi dolu sistemi vermek nedir?
Aynen boş kasa verilse zarar 20-25TL falan olur ama dizili kasa verilmesi sıkıntı. O parayla 1 hafta iskender yerdin ziyafet çekerdin kendine 😀 veya güveçte tavuk kanat filan.

Hocam b*k atmıyorum ama acın azalsın diye 650TL olmadığını söylemek istiyorum. Stokta olmadığı için random fiyat veriyorlardır.
Bu arada geçmiş olsun. Annene sordun mu tanesini kaç liradan vermiş. Umarım 3-5 Euro değildir.
Parantez içine ünlem koymayınca anlaşılmıyormuş :D Büyük bir kaybı olmamış bence dandik sistemlermiş zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı