Annem benden nefret mi ediyor?

mehmettesta

Hectopat
Daha fazla  
Biraz önce yaşadığım bir olay hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Babaanem, 5 Lt'lik su bidonlarını alıp bizim eve geldi ve annemi tatlı sudan suları doldurması için sordu. Ben de annem yok, kardeşim birazdan gelecek, bırak o doldursun babaane dedim. Sonrasında, düşündüm ki; kardeşim gelene kadar annem gelir, bu suları doldurur, ben doldurayım dedim. Sonrasında doldurmaya giderken, babaaneme dedim ki annem 50 yaşına geldi artık, annemi böyle şeyler için yormayın. Kardeşim geldiğinde ona söyleyin ya da en kötü bana söyleyin. Babaanem, bu konularda cingar çıkartacak bir insan. Amcam, annemin dayısı ve yakın bir akrabamızın önünde; bırak ben doldururum bırak bırak diye bağıra bağıra dikkatleri kendi üstüne çekip (bizi sevmezler çocukluktan beri, her şeyi anneme yaptırmaya çalışıyorlar. Yanında halbuki oğlu var, ona söylemiyor. Anneme söyleyecek. Bu beni iyice dellendirdi zaten) aldı bidonları gitti. Ben de ne haliniz varsa görün dedim. Sonrasında, annem halamgilde olduğu için oraya gitmiş. Anneme yalan yanlış konuşmuş, iftira atmış. Annem eve bir geldi. Sen ne yapıyorsun da sen ne biçim insansın, sen ne zaman büyüyeceksin, Allah belanı versin git de bir kurtulalım artık yeter... Ağzına ne geldiyse saydırdı, bir saniye anne konuşayım, iftira atmıştır o şeytan diyorum, dinlemiyor kadın. İyice sinirlendim. Sinirimi atmak için de buraya yazdım. Sizce yanlış bir şey yapmış mıyım? Bu arada annem hiç bizim arkamızda durmadı onlara karşı, varsa yoksa onlar. Hep onları bizden üstün tuttu. Bir kere benim oğlum yanlış yapmaz. Benim oğlum dediyse doğrudur, demedi.

Babaanem de, tanıdığımdan beri şirret bir kadın. Hakkında eleştirisel bir şey desek bile onu ne yapar ne eder allar pullar iftirayla millete öyle yapmışız gibi gösterir.

Ama annem bunları göremiyor. Bunaldım artık, düşüncelerinizi almak istiyorum.

Bunları okurken babaannene senden çok ben gıcık oldum.
İmkanım olsa şunu yapardım ama neyse

Umarım moralini bir yerine getirebilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…