Annem dışarı çıkmama izin vermiyor

425705

Hectopat
Ya, artık çıldıracağım. Bıktım usandım. Arkadaşlarım tek başına istediği yerlere gidebiliyorken ben evden dışarı çıkamıyorum. Beni bırakmıyor. Arkadaşlarım arabayla bile geziyorlar tek başlarına. Artık çok sıkıldım. Otobüsle bile bir yere gidemiyorum, çıkamıyorum.
İlla büyük olacak yanımda. Çok sıkıldım. Bana tavsiye verin. Ne yapayım yahu? Çıldırıyorum.
Yaş 17 liseliyim.

Bu anormal bir durum. Annenizle nazik bir dille konuşarak halletmeye çalışabilirsiniz. Olmuyorsa daha bir fikrim yok hocam.

Bende aynı durumdayım maalesef sözde geçmiyor. Sonra neden asosyalsin oluyor.

Endişeleniyor olması çok doğal. Bir de en büyük çocuk sensen

Bu endişe değil hocam 17 yaşına gelmiş adam ölene kadar yanında biri mi olsun dışarı çıkması için 13 yaşında kendi kendine çarşıya gidenler var onların annesi babası da mı endişelenmiyor? Endişeleniyor bir yerde çıkmazı özgür olması lazım.

Bu anormal bir durum. Annenizle nazik bir dille konuşarak halletmeye çalışabilirsiniz. Olmuyorsa daha bir fikrim yok hocam.
Yok anlamıyorlar en fazla akşam ezanı okununca gel diyorlar.

Bencede,
Aslında tam olarak izin vermiyor değil 'akşam' olunca vermiyor, Akşam ezanı okundumu bittii.

Yok anlamıyorlar en fazla akşam ezanı okununca gel diyorlar.

Bencede,
Aslında tam olarak izin vermiyor değil 'akşam' olunca vermiyor, Akşam ezanı okundumu bittii.

Bir yerde patlayıp çıkmanız lazım bu böyle gider babanız veya başka birisi destek olmuyorsa size.

Neden bu kadar sokak meraklısısınız? Evde oturun işte güzel güzel.

(!) Bunu unuttun galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…