Annem dışarı çıkmama izin vermiyor

Çevreye güvenmiyor olabilirler. Özellikle akşam vakti izin vermiyorlar dediğinizden çıkardım bunu.
Onlar için normal ama bizler için maalesef anormal. Onlar için de bir anda olacak şey değil buna emin olun. Tavsiyem yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bundan vazgeçmelerini sağlayın. Onların güvenini kazanırsanız daha serbest olabilirisiniz.
Aynı şeyler olmasa da yakın şeyler yaşadım sayılır. Şimdi farklı şehirde üniversite okuyorum. Ve geçmişte verdiğim güvenden dolayı gözleri arkada değil. Bunu da sürdürüyorum tabi ki.
Kısaca güvenlerini kazanın ve kızmayın. Ters tepki verebilir kızmak.

Çevreye güvenmiyor olabilirler. Özellikle akşam vakti izin vermiyorlar dediğinizden çıkardım bunu.
Onlar için normal ama bizler için maalesef anormal. Onlar için de bir anda olacak şey değil buna emin olun. Tavsiyem yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bundan vazgeçmelerini sağlayın. Onların güvenini kazanırsanız daha serbest olabilirisiniz.
Aynı şeyler olmasa da yakın şeyler yaşadım sayılır. Şimdi farklı şehirde üniversite okuyorum. Ve geçmişte verdiğim güvenden dolayı gözleri arkada değil. Bunu da sürdürüyorum tabi ki.
Kısaca güvenlerini kazanın ve kızmayın. Ters tepki verebilir kızmak.
Güvenlerini kazanamıyorum işte sorun bu,
Sigara Alkol Madde vs. korkuyor olamalılar çünkü gündüz sıkıntı yok ama akşam salmıyorlar.

Güvenlerini kazanamıyorum işte sorun bu,
Sigara Alkol Madde vs. korkuyor olamalılar çünkü gündüz sıkıntı yok ama akşam salmıyorlar.
Büyük ihtimalle dediğiniz sebeplerden. Şöyle demek ki biraz daha zamanı var. Çok iyi bir ortamım olmamasına rağmen arkadaşlarımla gece 2-3 saatlerine kadar parkta semaver başında beklediğim günler oldu. Onlar da bile bir şey söylemediler. Her aile maalesef bir değil. Biraz daha sabrederseniz mutlu sonuca ulaşacağınıza eminim.

Yok anlamıyorlar en fazla akşam ezanı okununca gel diyorlar.

Bencede,
Aslında tam olarak izin vermiyor değil 'akşam' olunca vermiyor, Akşam ezanı okundumu bittii.
Bu gayet normal bir durum. Ben de sizin yaşlarınızda iken bu durumdaydım hiç de şikayet etmedim. Çünkü artık insanın başına ne geleceği bilinmiyor hele de gece vakti. Anne baba evladını düşünür başına bir şey gelmesinden endişe eder. Sevineceğinize şikayet ediyorsunuz. Ne güzel sizi düşünen sizin için korkan bir aileniz var. O yüzden etrafınızdaki kişilere aldırmayın. Onların serbestliğinden ötürü kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz hepsi bu. Yaşınız ilerledikçe daha rahat çıkacaksınızdır. Sıkmayın canınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı