Annem evden gitmemi söyledi, babam da gelme yanıma dedi

Eğer anneniz yine kabul etmezse olay babanıza kalır o da kabul etmezse artık sizi çocuk esireme yerlerine bırakırlar yaşınızda 18'den küçük olduğu için ama anneniz sizi affeder bir anlık sinirdir o
Bi anlık sinir değil baya para falan verdi valizini topla sabah gidiyorsun bu evden diyor.

Hocam yasak olsa da olmasa da, 16 yaşında ki bir insanın parkta kalmasını kimse istemez bence. @İshak csgo Sizde arkadaşların dediği gibi, annenizden özür dileyin durumu güzelce izah edin.

Polise gidin hocam, gerekeni yapacaklardır durumunuza üzüldüm. Nasıl anne ve babaysa.

Kanun önünde kimse "Çocuğum 16 yaşında, ben ona bakmak istemiyorum." diyerek yurda falan veremez, ki sizi evden atmaya hakkı yok. Velayetiniz o kişide olduğu sürece, siz bir yetişkin olana kadar size bakmak zorunda. Esirgeme kurumunda vesaire kalmazsınız, velayet yetkileri hak sahibinin değil çocuğun yararına bir haktır. Yasa karşısında şu an siz haklı durumdasınız yani, sizi esirgeme kurumuna, yurda veremezler.
Umarım bakındığım kaynak yanlış değildir, hukuk okuyan birisi varsa daha da yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…