Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötüden de kötüsü varmış be benim ailem gene iyiymiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ne yazacağımı bilemedim.
Ne yazsam boş yani şimdi, beynim durdu.

Allah annenin bile hayırlısını nasip etsin. Kocasına hastalıkta ve sağlıkta bakmayacaksa o gün o sandalyede evet dememeliydi, yüzsüzlüğe bak birde çocuğun cüzdanından para alıyor. Saygısız kadın! Babanı krallar gibi yaşatmak için çalış kardeşim. Varsın gitsin annen geride dönmesin isterse, hayatına köstek olanların çevrende dolaşmasına gerek yok. Gün gelir ayaklarına kapanacak hale gelir hem annen hem teyzen emin ol. Lütfen babana her koşulda iyi bak, sinirlenme. Anlattığına göre çok iyi bir baba o. Maddi veya manevi anlamda desteğe ihtiyacın olursa buradan bana iletişim adresi bırakabilirsin. Maddi manevi her türlü yardım etmeye çalışırım. Kafana çok takmamaya çalış, senden kötü durumda olan insanları düşün, geleceğini düşün ve onun için çalış ve çabala. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz elbet bir hesap günü olacaktır bunu da aklından çıkarma.

Şu anda benim bile moralim yerine geldi.

Ev konusunda bir kaç şey söylemek isterim. Eğer evlilikteyken edinildiyse ev, ortak mal sayılır ve paylaştırılır. Anneniz evi satamaz. Yasal olarak haklarınızı arayın.

Yaşadığın şeyler pek kolay değil ama güçlü kalmaya çalış. Okul en önemlisi, bu durumların okulunu vb. engellemesine izin verme. İnat et, daha iyi yerlere gel babana sonuna kadar destek ol.

Olayların tamamına hakim olmadığımız için biz burada şu haklı bu haksız desek yanlış. Umarım tez zamanda yoluna girer her şey hayatınızda.

Amacım o zaten teşekkürler hocam dedikleriniz için. ^^
Babam evi evlenmeden tanışmadan önce satın aldı ancak eve haciz gelmesin diye annemin üstüne yapıldı ev.
Teyzeniz annenizi dolduran kişi onu evden uzak tutun.
Çok yakınlar istesem bile yapamıyorum ki. :/
Babanla iyi anlaşıyorsan bu iyi bir şey ama anlaşamıyorsan işte sıkıntı.
Babamla hayatım boyunca çok iyi anlaştım ve anlaşıyoruz. Toplasan 3-5 kere ancak kavga etmişizdir hepsinde de ikimizde pişman olup özür diledik çok seviyorum kendisini kendisi de beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…