Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olursa olsun annene vurmaman lazımdı kardeşim. Her ne kadar okuyunca sana hak vermiş olsam da, bu yaptığın seni haksız duruma düşürür. Yaptığın şey olayı daha da karmaşık bir hale getirecek. Umarım işin içinden çıkarsınız.
Yapmayın hocam. Ağzını burnunu kırsa dahi haklı olurdu. Bir de tutanak tutacağım demiş annelik yokmuş ki.

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Bu tür olaylarda maalesef üçüncü kişi araya girince işler kötüleşiyor, kendimden de biliyorum biraz. Yumruk atma konusunda doğru olanı yapmışsın bence.
Söyleyeceğim fazla bir şey yok, gerisini zamana bırak bence.
Böyle bir şey yaşasaydım kendimi psikolojik olarak düzelttikten sonra 'full' derslere asılırdım, her zaman en yükseği hedeflerdim. İyi bir yer kazanıp parası iyi olan bir işte çalışırım. Zaten 'anne' tıpış tıpış gelecektir başarılarımı duyduktan sonra, ondan sonra da kendisine ev falan alır uzak tutardım kendimden, veya hayatımdan çıkarırdım ve geldiğinde de tanımazdım :D

Hocam durumunuzu anlıyorum. Geçmişiniz biraz sıkıntılı olaylarla geçmiş. Rabbim sizin ve -ellerinden öperim- babanızın yardımcısı olsun. Anneniz ne kadar kötü davransa da keşke o yumruğu atmasaydınız. Biliyorum sinirden insan kendine hakim olamayacak duruma geliyor. Siz babanızı korumaya çalışmışsınız.

Oltalamak? Tam olarak anladığımı söyleyemem. Böyle ciddi bir konuda diyaloglar oluşturarak aklınızca ironi yapıyorsunuz ama cidden komik değil.
Lütfen, tartışmak istemiyorum moralim bozuk zaten biraz eğlenmeye çalışıyorum siz gelmeyin üstüme bari.

Teyzeme vurmadım sadece anneme bir tane vurmuştum. Annemde teyzemi aynı şekilde boşanma raddesine getirmişti eniştemle. İkisi de birbirini dolduruyor olan eşlere oluyor.

Aynı kadın benim yengemdi amcam la aralarını kardeşi bozar yengemde kardeşiyle kocasının arasını bozardı hiç mutlu bir evlilik yaşamadılar sonra yengem rahmetli oldu. İnan amcam arkasından toplasan 1 dk ağlamamıştır üzülmemiştir. Çünkü ona dünyayı dar ederdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı