Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye gidip onca konu varken mizah yapmak için bu konuyu tercih ediyorsun? Konu sahibi izin verdi tamam da, sen hiç mi düşünemiyorsun böyle konularda mizah yapılmayacağını? "Mizah" kategorisinde yapmanı öneririm.
Yahu bak ben diyorum ki herkes bu konu yüzünden zaten üzülmüş ben de üzüldüm biraz insanları eğlendirmek istedim. Eğer beni istemiyorsanız giderim sorun yok.

Hocam eğer gerçekse keşke daha sert vursaydınız diyorum.

Hocam yanlış anlamayın ama böyle bir insana "Anne ve Teyze" demeniz bile bence yanlış. Yaptıkları hareketler, kullandığı kelimeler hele ki hasta bir insana böyle şeyler söylemesi gerçekten çok yanlış. Yumruk konusuna gelecek olursa maalesef az bile yapmışsınız diyebilirim.

Böyle aile ortamında boşanmak ve tamamen kopmak en iyisidir. Anne baba kendi yolunda gitmeli bu kardeşimizde bence babasıyla kalıp ona destek olmalıdır. Ayrıca bulunduğu semt il vb yerde mutlaka kaymakamlık veya valilikten ekomonik destek alınabilir. Oturduğun yerde muhtarla görüş sizi valilikte sosyal yardımlaşmaya falan götürsün... Ayrıca babana sahip çık onu yalnız bırakma.
Araya birilerinin girip aman aile kolay kurulmuyor denilip barıştırılmaya çalışılmak o aileye yapılacak en büyük kötülük olur. Bu şartlarda olan aileler bence boşanmalı evet aile hemen harcanmamalı ancak uzun süredir kavga ve sinir stres altında yaşanılan bir evde ne kadar barışırsanız barışın ip'ler daha kötü kopacaktır bir gün. keşke vurmasaydın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…