Annem evi terk etti

Arkadaşlar şunu eklemek istiyorum hesabına giremem şifresini yeni değiştirdi Google hesabının ve polis ile uğraşamam illa eve dönüyor ama boş yapıyorsun o zaman demeyin bu sefer ciddi olabilirde.
Polise uğramadan hayatta bulamazsınız. Hele hele bir daha gelmezse.

Neler yaşadığını bilemezsin hocam. Demek ki çok ağır şeyler yaşıyor ve bünyesi kaldıramıyor

Telefon yanında değilse ya da evde bıraktıysa ne olacak? Polis daha iyi bir seçenek.

Telefon bu sefer yanında çoğunlukla alıyor ama dediğim gibi polis pek bir şey yapmıyor bir ara annemi aradılar sanalcılar onda bile polis bir şey yapmıyor küçük ilçe.

Anneniniz etkileyen yakın zamanda ev içerisinde bir olay yaşandı mı eğer yaşandıysa anneniniz muhtemelen eve getirilse dahi tekrardan terk etme olasılığı var. Siz yine de polise gidip bildirin bu durumu ama yardım eder mi bilemiyorum.

Telefon bu sefer yanında çoğunlukla alıyor ama dediğim gibi polis pek bir şey yapmıyor bir ara annemi aradılar sanalcılar onda bile polis bir şey yapmıyor küçük ilçe.
Polisleri şikayet etseydiniz keşke. 112 aramayı deneyebilirsiniz. Bazen karakoldakiler umursamıyor.

Hocam bazen insanları yalnız bırakmak gerekir. Kafasını dağıtır. Ona iyi gelir. Eğer kendine zarar vereceğini falan düşünmüyorsanız çok da üstüne gitmeyin derim. Bu konuda çok endişeleniyorsanız geldiğinde takip programı falan yükleyebilirsiniz.

Çantasını ve montunu almıyor bu tür şeylerde maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…