Annem evi terk etti

Anneniniz etkileyen yakın zamanda ev içerisinde bir olay yaşandı mı eğer yaşandıysa anneniniz muhtemelen eve getirilse dahi tekrardan terk etme olasılığı var. Siz yine de polise gidip bildirin bu durumu ama yardım eder mi bilemiyorum.
Dostum annem bir fabrikada çalışıyor ve annemin neden yaptığını bilmiyorum fakat servis ile çocuk götürüp getiriyor kreşlere orda Laz Bi çocuk var şımartmışlar çocuğu annem sinirlenmiş işte.

Babam tekrar arayışa düştü belki bulabilir annem aradı ama ne konuştular bilmiyorum herhalde Laz etti tekrar.

Dostum annem bir fabrikada çalışıyor ve annemin neden yaptığını bilmiyorum fakat servis ile çocuk götürüp getiriyor kreşlere orada Laz bir çocuk var şımartmışlar çocuğu annem sinirlenmiş işte.

Babam tekrar arayışa düştü belki bulabilir annem aradı ama ne konuştular bilmiyorum herhalde Laz etti tekrar.

Yanlış anlamazsan annenin sıkıntısı var mı ilaç kullanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Airtag benzeri bir şeyi çantasının astarına yada montunun astarına gizleyebilirsiniz ama gelince bir şekilde destek almasını sağlayın. Her kafası estiğinde çıkıp gitmesi normal değil.

Polis kötü bir seçenek demedim, bu seçeneği siz sunduğunuz için alternatif sunuyorum...
Airtag sürekli yanında olunca birini takip ettiğinizi düşünerek o kişiye bildirim veriyor. İşe yaramayabilir.

Bunlar benim, kardeşimin psikolojisini etkiliyor kardeşim 7 ben 13 yaşında bir çocuğum bu yapılmaz.

Arkadaşlar peki annemin numarasını veya herhangi bilgisini yazıp konumunu alabileceğim Bi uygulama varmı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı