Arkadaşlar annem sigara bağımlısı biri. Bugün eve geldi gülüyordu. Dedim ne oldu? Anlattı sigarayı bırakıyorum. İnanmadım şaka yapma dedim. Bir baktım elinde bir sürü kutu. Cidden bırakıyor. Şu an ne kadar mutlu olduğumu kesinlikle anlatamam. Bir düşünün evde sigara kokusu yok. Çok Mutluyum!
Arkadaşlar annem sigara bağımlısı biri. Bugün eve geldi gülüyordu. Dedim ne oldu? Anlattı sigarayı bırakıyorum. İnanmadım şaka yapma dedim. Bir baktım elinde bir sürü kutu. Cidden bırakıyor. Şuan ne kadar mutlu olduğumu kesinlikle anlatamam. Bir düşünün evde sigara kokusu yok. ÇOK MUTLUYUMMM!
Annen ve senin adına çok sevindim. Nasıl bırakma kararı almış ve nasıl bırakacak? Babamda maalesef kullanıyor onunda bırakmasını istiyorum fakat bırakamıyor. Paylaşırsan babama bıraktırmaya çalışayım sigarayı.
Annen ve senin adına çok sevindim. Nasıl bırakma kararı almış ve nasıl bırakacak? Babamda maalesef kullanıyor onunda bırakmasını istiyorum fakat bırakamıyor. Paylaşırsan babama bıraktırmaya çalışayım sigarayı.